Hcrndgn Hepinize iyi günler birşey danişacam salı günü sezaryen doğumum var ve acaip şekilde soğuk aldım vücut ağrısı ve öksürük ara ara ateş öksürük için tavsiyesi olan varmı hastaneye gittiğim hamileyim diye pek birşey yapılmıyor
Bahar1205 Hcrndgn Beyaz dut kusur cok iyi geliyor öksürüge çocuklarda bile çok etkili ben devamlı kullanırım. Hamilelikte günde 1 fincan tuketmeniz yeterli olur.
gezentianne Hcrndgn Sezaryen öncesi hastalık olmaz mutlaka iğne serum vs düzeltirler enfeksiyon varsa ameliyat ertelenir. Zaten ameliyt sonrası öksüremezsiniz dikişler😭
Daisyy000 Hcrndgn Vücut ağrısı vs neyse ama öksürüğü geçirmeniz lazım. Sezaryenden sonra öksürürseniz çok canınız acır :(
Veraamoms Bol bol vitaminli beslen, nane limon ya da ıhlamur kaynat iç canım. Sezaryen günün yakınmış öksürük kötü olur dikişlerin için doğuma kadar onu hallet eğer geçmezse doktoruna konuş bence ağrı yapar öksürdükçe çünkü 🌸
gezentianne Veraamoms Ertelerler bence :( Öksüremez yani dikiş patlar cok fena. Benim en büyük korkjm sezaryen öncesi hasta olmak😭 Normal dogumda da aynı şey geçerli aslında. Zaten anestezi için de vücutta enfeksiyon olmamalı diye biliyorumm.
Hcrndgn CB80 Bahar1205 ben meyve kabuklarını kaynatıp içtim ama banamisn demedi sezeryan olursam bu öksürükle dikişler patlar akşam doğum aciline gidicem son çarem umarım birşeyler yaparlar😊
Bahar1205 Hcrndgn Meyve kabuklarını duymadim da beyaz dut kurusu çok iyi geliyor öksürüge. Bide pekmez Karabiber karışımı, Yine de bi acile gidin ameliyattan sonra zor olur sizin jcin öksürükle.
Hcrndgn gezentianne maslf gittim hicbirsey yapamayız dediler parol icebilirsn dediler nane limon bol vitamin iç dediler