04052016mh yeni_anne2 ilk 1-2 ay karnındaykiyle benzer oluyor uyku düzeni karnında sanıyor kendisini sonra siz düzen oluşturdukça ona alışıyor 😊 benimkiler öyle oldu yani
yeni_anne2 MiracAlpinveUmutunAnnesi maşallah 🤣🤭diyorumm valla sonra düşünüyorum acaba çıkınca mı uğraştıracak diye tırsıyorum 😅 neyseki böyle söyleyince içim rahatladı birazz Allah razı olsun saglıkla gelsinler inşallah 🌸🤲
Hicrettt yeni_anne2 Günaydınnnn 🌸🌸 benimki de aynı gece hiç hissetmiyorum ama gündüz maşallahı var kızımın 😂 inşallah doğunca da aynı olur.
Hicrettt yeni_anne2 her gün bir tane muz yiyin, ben çok aşırı faydasını gördüm, kramplarım geçti 🤗 ilaç kullanamıyorum miğdem pek almadığı için doktorum demişti bana
yeni_anne2 Hicrettt her gün yiyorum muz ama yani pek faydası yok bende maalesef hem bebegin kilosu gelişimi için yiyorum ama kramplara pek çare olmuyor bende
Hicrettt yeni_anne2 ben her gün yürüyorum ve her gün uyumadan önce duş alıyorum belki onlardan dolayı da olabilir. Belim ağrıdığı için duş o kadar iyi geliyor, ama yatakta dönmeye zorlanmaya başladım 😂 her döndüğümde uyanıyorum
yeni_anne2 Hicrettt havalar soğuk olduğu için hasta olurum diye korkuyorum sık duş alma konusunda şahsen ama evett dönme konusunda ben de sürekli uyandığım oluyor hafriyat kamyon misali deviriyorum kendimi diğer tarafa😅🤣