beyazmelegim birdilektut15 4-5 sene evveldi dr önce rahim filmi önerdi filmi çekildim Femare ile yumurta gelişimi sağladık hemen gebe kaldım ama dış gebelik yaşadım
beyazmelegim birdilektut15 evet kullandım klomen pek etkili değil ama Femare çok etkili dahada iyi sonuç için gonal-f daha etkili
denizbennn birdilektut15 klomenle benimde büyümedi bu ay. Doktorum direk iğneliye geçeriz dedi gonalf. İlaçların herkeste farklı bir etkisi var işte klomenle hamile kalanda çok
birdilektut15 beyazmelegim kilonuz var mıydı benim kilom var biraz acaba etkisini azaltırmı ilaçların
beyazmelegim birdilektut15 kiloyla alâkalı olacagını düşünüyorum yumurtalığın kalitesine bağlı oluyor gelişip gelişmemesi
birdilektut15 denizbennn canım tüplerine bakıldı mı doktorum bana bu ay femera olmazsa tüplerine bakıp iğneye geçicez dedi
denizbennn birdilektut15 evet canım benim herşeye bakıldı hafif pcosluyum hiç tedavi görmedim yeni başladım inşallah sonuç alırız. Siz neden rahim filmi çektirmeden tedaviye başladınız ki bence önce onu yaptırsaydınız keşke
birdilektut15 denizbennn yani önce yumurtlamana bakalım olmazsa öyle çekeriz dedi fiyatları nasıl rahim filminin
denizbennn birdilektut15 doktor daha iyi bilir ama ben rahim filmi çektirip öyle gittim doktora kimse talep etmedi benden.
denizbennn birdilektut15 geçen sene 1300 e çekildim ama şuan çektiğim yer 3500 gibi bir şey galiba arkadaşım gidicekti oraya en son öyle dedi. Agrısız 10 saniyelik bişeydi
denizbennn birdilektut15 evet canım görüntüleme merkezi istanbuldaysan önerebilirim çoğu yere göre ucuz