BTop Civciv53 benimde göbek bölgemde hamile olmadan öncede vardı ama yoğun değildi dediğiniz gibi şuan çok fazla umarım benimde dökülür
semi29_ afra119- haftada 1 aldığım için 2 3 seferden sonra atıyorum ama kullandıktan sonra düzgün muhafaza ediyorum normalde bu jelliler daha uzun kullanımlı jel bitene kadar kullanılıyor ama hamilelikte enfeksiyon vs olmasın diye sık sık değiştiriyorum
ykaya18 34 haftalık hamileyim sadece 1 kez jiletle aldım, öncesinde lazer olduğu için sanırım çok çıkmıyor zaten göbeğin altını görmüyorum 😂 En son bi kez ağdaya gidicem doğum öncesi temiz olsun diye, doğumdan sonrasını hallederim zaten
semi29_ afra119- haftada 1 kullanıyorum 2 3 seferden sonra atıyorum yani 2 başlık 1 buçuk 2 ay dayanıyor 😅 erken doğum riskim var her an gelebilir bir de enfeksiyonla falan uğraşmak istemiyorum
keyfimin-kahyasi-misin bende ağda vs ile alamıyorum asla bı kere denedim çıkarana kadar akla karayı seçtim 😂😂
Yenigebes keyfimin-kahyasi-misin ağda en iyisi kesinlikle kuaföre gitmenizi tavsiye ederim hiç uğraşmayın
tubavarlikk BTop en korktuğum şeyi denedim o da ağda salonuna gitmek, mahrem yerimi açtığım için vicdan azabı oluyo ama korktuğum gibi olmadı çok rahat oluyo 🥲
tubavarlikk Yani jilete devam etmişnolsam şuan napardım bilmiyorum çünkü önümü göremiyorum daha 32. Haftadayım