mercimek1994 Durulaylaylay kahvaltıdan kastın ne bilmiyorum ama gece yemelere başladım artık sanırım kahvaltı öğlen akşam yatsı Allah ne verdiyse yiyorum hele geceleri çok saçma bir alışkanlık edindim boşver 12 iyidir benim gibi olmada
Mimnak Durulaylaylay valla önceden yemeden de böyleydi şimdi yedim mi yatyrm kötü oluyorum 😢 idare edicez artık yapcak bişe yok
Durulaylaylay Defnemmm2301 oy yesinler annesine de uyuyormuş bide 😋 inşallah doğduğunda da öyle olur🥰
mercimek1994 Durulaylaylay mesela bu gece11 de yattım gece 2 de kalktım su ve rezene çayı içtim 4 5 gibi acıktım çorba içtim 8.30 da kalktım geri hastaneye geldim açım doktordan çıkınca yicem böyle saçma bir yeme düzeni var mı ya 😤
Ftmrt Valla her sabah 6.30 da işe gitmek için kalkıyorum 7 ye kadar yapıyorum keşke uyusam uyansam keyifli keyifli yapsam 😂😂
Nursemom Durulaylaylay plasentada kanama var diye rapor vermişti doktor onun için istirahatteyim canım 😐 bende çok yemem kuruyemiş ama yemek lazım işte az çok yemeye çalışıyorum hergün
Durulaylaylay Nursemom allah şifa versin canm inş kısa sürede atlatırsın bebeğini de sağlıkla alırsın kucağına
Seherarl02 Valaa bn hep ytiyorumm hatta hic yemedgimde olmustu yemek vala bnde ole gec ediyorum yemk olmsada ne bulursm ole agzma atiyorum
Sewo Durulaylaylay bende öyleyim. Hatta çalışyorum ona ragmen.millet öğlen yemegi yerken ben kahvalti yapiyorum.sabahlari canim istemiyor ne yapayım
Durulaylaylay Sewo çalışırken daha da etkilenirsin canm için geçmiyor mu ben uyanamıyorum uyansam yerim heralde
Sewo Durulaylaylay hic icim geçmiyor çünkü yediklerim şişiriyor hemen rahatsiz ediyor diye açken daha mutluyum
Sengulkrgz Durulaylaylay bebege bir zarari olmaz fakat tavsiyem k3ndi sagliginiz icin biraz daha erken kahvaltinizi yapmqniz