Arkadaşlar merhaba çok sinirlendiğim için dertleşmek istedim, grip oldum, bebeğin hareketlerinde azalma var diye kadın doğum acile gittim. Asistan doktor ultrasonla baktı ama ‘sen’ diye bana benden küçük birinin hitap etmesi zaten çok çirkin. Neyse uzman doktor anneye de dinlet bebeğin kalbini hareketini göster rahatlasın dedi, enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler. Oraya yanımda bi hasta bakıcı eşlik etti ama beni çok başka yerde bırakmış, köpek yavrusu gibi sora sora kalabalıkta buldum gönderdikleri yeri. Oradaki doktor da genç ama çok tatlı bir kızdı ilgilendi. Geri kadın doğumu bulursunuz dedi bide bırakırken hasta bakıcı neyseki yolları takip ederek bulabildim. Kan idrar aldılar sonra nolur nolmaz diye, hemşireyi görseniz sanki hastane ceosu. Bana canım falan diyo sen diyo ama benle yaşıttır maximum. Olay yaş değil ama biz de çalışıyoruz. İş başında gelen müşteri, hasta vs nolursa olsun köpek gibi davranmıyoruz. Baktım orada gelen herkese öyleler zaten bu ne rahatlık ben anlamadım. Girişimi de enabıza yapmamışlar, enfeksiyon doktoru neyse ki antibiyotiklik değil gibi tedbiren kan alalım demişti ben bıraktım geldm sonra bana gitmeyeceksin eve diyen hastane ceosunu dinlemedim ondan. Allah kimseyi düşürmesin bunların eline. İşini hakkıyla yapan sağlıkçılara demiyorum ama hakikaten birkaç defa karşılaştım bu tiplerle o hasta anında bu şekilde davranılında hasta yakınlarının tepkileri hoş olmasa da haksız sayılmıyor… saygısızlık başka, iş yapmak başka…