Alp2108ask TugceOrak ayy bende aşkı memnu ve yaprak dökümü arasında gidip geliyorum. Finale son 1 bölüm kaldı bitirmeden uyku haram sanki hiç ezbere bilmiyormuşum gibi 😂😂
Nananan Ykfi bende çocuğu uyumuştum bir kahve içip öyle yatayım dedim tam kahvemi icicem bizim oğlan defter sevdasına yanmış tutuşmuş uyandi geldi defterine sarıldı ayağıma yattı uyuyor bende dizi+ kahve+forum 🥴
Gmze07 TugceOrak Kız bende aşkı memnu bağımlısıyım bitiyor tekrar baştan başlıyorum bihteri tekrar yaşatmaya çalışıyorum 🤣🤣🤣
seyma0661 Selcantvsn ya devamlı izleyince mi süre sonra sıkıyor alışıyorsun hareketlerine, esprilerine ara ara izlemek daha çok sarıyor
Bebekmert Ykfi Bir bebemi uyuttum ama karnımdakini uyutamiyorum hop hop hopluyor bende kalktım sinirimden ve uykusuzlugumdan süt ısıttım içiyorum 😂
Kaannur @Ykfi aynen canım TRT belgesellerini bende çok seviyorum YouTube de ruhi çenet var onu izliyorum birde eşimle uçak belgesellerini izliyoruz bir pilotun gözünden aşırı zevkli tavsiye ederim 😂😂😂Ve son olarak bu ara sabahları yaprak dökümü keyfiim var