Dfnsyn gunesveguney ben de Eurofins firmasında yaptırdım. 5-6 günde geldi, umarım siz de hayırlı haberler alırsınız 🙏🏻
gunesveguney Dfnsyn inşallah çok teşekkür ederim 9. Gün bugün acaba bir sorun mu var diye endişe ediyor insan ya
Gknl33 Sdg9 ben de geçen çarşamba günü göndermiştim , bugün temsilcime sorduğumda son aşamaya gelmiş bugün yarın sonuçlanır şeklinde cevaplamıştı. Kaç gibi geldi sonucunuz acaba çok merak ediyorum inşallah yarın çıkar.
Sdg9 Gknl33 Merhabalar doktorum 3 gibi aradı beni ama sanırım sabah çıkmış çünkü ameliyatım vardı arayamadım dedi. Önce doktor bilgi verdi sonradan firma dönüş yaptı.
Dfnsyn gunesveguney eşimin kuzeni de aynı firmada yaptırdı 10. Gün çıktı şükür sağlıklıydı 🙏🏻 onunla alakası olmaz içinizi rahat tutun
gunesveguney Elif-06 maalesef hala çıkmadı bugün kan vereli 11 gün oldu, Fransa’ya ulaşalı 10 gün oldu. 10-12 günde çıkıyor demişti bugün yarın gelir artık inşallah
gunesveguney Elif-06 Eurofins’e verdim ben. Genelde 9-10 günde çıkıyor yazdı hep burda yaptıranlar, firma 10-12 gün demişti sanırım araya Noel girmesi etkiledi biraz yarın 12. Gün bakalım
Elif-06 gunesveguney aynı firma benim ikinci kan vermem ilkinde uçak firması greve girdiği içi kanlar bozuldu denilmişti sizin ilk mi
gunesveguney Elif-06 aaaa çok ilginç 🤔 ilk evet ben kendim de takip etmek istiyorum diye takip numarası istemiştim, 16sında kan verdim 17 sinde kan Fransa’ya ulaşmış o konuda sıkıntı yok onu gördüm. Kanlar çalışılıyor görünüyormuş bir umut bugün gelir belki
gunesveguney defnevedoruk canım selam çıkmadı hala yaaaa çatlıycam meraktan, yaaaa özelin bildirimi gelmemiş hiç bana 😵
Elif-06 gunesveguney yaaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤍 bana da dua edin benim de temiz çıksın beklediğime değsin