Kızlar bizim son 4 gün ama bebis gelmeye niyetli değil doktor 30 unda yatış verip suni vereceğim olmazsa da 31 i sezaryen ile alacağım yeni seneyi görmeyecek dedi sizde durumlar nasıl suni sancıdan korkan var mı ya da daha önce alan tecrübesi olan

Benimde bugun 39+4 ne gelen var giden sancı vs yok salı günü 40. Haftaya giricem ve kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum

Bende bugun 40 hafta oldum suniden korkuyorum ilk dogumum rahatti 37 de kendiliğinden sancim geldi acilmam oldu zorlu bi doğum olmamisti simdi gelmicek gibi korkuyorum

Sedoapo benim ilk doğumum olucak ağrılarım zaman zaman oluyor ama sancı değilmi anlamıyorum en son kanalada tam girmemişti şuan girdimi bilmiyorum girince alt tarafta baskı hissediliyormuş heralde öyle bişeyde hissetmiyorum doktorum salı günü suni
        Verelim derse bende napıcam bilmiyorum

Ebruskoo Benimde az önce 39+4 oldu. Son 3 gün kaldı. Sadece bacaklarımın arası ağrıyor. Onu dışında gayet iyiyim. Doktorumda 41 e kadar bekleriz gelmezse dedi. Suni sancı fikri korkunç geliyor. Napcaz kızlar ya

Suni alipta normal doğuramayanlarda oluyormus sezeryana dönüyorlar onu dusunmekten stres yapiyorum öyle bisey basima gelirse diye

xJade benim de bacak kenarlarım ve vajinamda ağrı hissediyorum onun dışında bişey yok

Ebruskoo dokuz sene önce ilk oğlumu suyum gelerek suni sancı alarak doğurdum acilmam 6 cm di iki saat içinde geldi pasam dünyaya şimdi 38 haftalık ikinci oğluma hamileyim pazartesi kontrolüm var çatı muayenesi olucam egerki açılma varsa direk doğuma giricem suni sancı ile korku heyecan hepsi var ikinci doğum kolay olur diyolar Cogu kişi ama hayırlısı bakalım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebisleri

Goncakoc

xJade bende 39+4 oldum az önce, pazartesi kontrol var bakalım inşallah gel alalım demez hemen. Suni sancı almadan umarım kendimiz doğururuz ya neden gelmiyor bu bebeler 😅

xJade ocağa kalır mıyız acaba ya ben onu merak ediyorum 😅😅

Yasko-y bir yandan doğurmak istiyorum bir yandan da Aralık’ta doğmasını istemiyorum ama günü de geldi vallahi sıkıntı bastı. Kalmayız bence 😀😀

Goncakoc aynıyız ya arada ağrım oluyor ne ağrısı anlamıyorum cocuk kanalda mı bilmiyorum cok takmamaya calısıyorum ama insan doğsun da istiyo artık 40 a gelmek üzereyiz

xJade ya aynı suni sancı beni de biraz korkutmuyor değil ama bi yandan da ilk suni sancı alan ben değilim hallederim herhalde diye düşünüyorum . Düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum acıkcası

Ayse_2807 amin inşallah ne güzel ilk doğumunuz hızlıca olmus bende simdi su gelme durumu olmazsa doktor kendisi suni ile doğumu başlatacakmıs bir haftadır bir cm acılmam var benim de suni verince nolur bilmiyorum catı muayenesi de yaptı kanama durumum olmadı suanda ne nişan ne su ne sancı hicbir şeyimiz yok bel ağrım var o kadar yola devam ediyorum 🤣