Sudenaz_07 busyet2002 Yaa bunu bilmiyordum, güzel bi uygulama olmuş her yerde geçerlidir inşallah Yavrular zorluk çekmesin, bakalım nasibimizde ne varsa bizimde beklemedeyiz şuan 😅
Sudenaz_07 ArasisMom İnşallah Valla her gün Uygulamaya girip bakıyorum gece 12 de gün atlatınca mutlu oluyorum 😅
Crocus20 Elifcahhnnnn ayy inşallah sağ salim gelsinler inşallah 🥰 ben şuanda beklemedeyim senin oldu mu?
Crocus20 Elifcahhnnnn çok sevindim canım gözün aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah🥰 bende 24 aralıkta doğum yaptım😇
Alya-veanne Crocus20 Spinal anestezili sezaryen miydi ? Ben yarın sezaryene giriyorum çok heyecanlı ve endişeliyim kskz 😂 Allahım sen hızlı geçir
Basak-Baydak Sudenaz_07 bende de aynı şekilde çok şükür herhangi bir gelişme geriliği olmadı canım 🌸sağlıkla kucağına al inşallah
Gamzeli_03 Sudenaz_07 2 Ocak bir günle bir sene büyük oluyor benim de oğlum 25 Aralık doğumlu imkanım olsa yeni yılda olsun isterdim hayırlı gelsin inş 🤲🏻
gizemm0688 Sudenaz_07 ben olsam 2 ocak tercih ederim. Çünkü ileride okul zamanı geldiğinde Aralık sonu olması ay açısından yasıtlarından küçük olmasına ve yıl kaybına sebep olacak.
Alya-veanne ArasisMom merhaba benim yarın öğlen 3 te Spinal sezaryene gireceğim . 39+3 te geliyor olacak kızım sanırım sizde bu şekilde sezaryen oldunuz . Ah biraz korkuyorum . Benimse bebeğimin suyu çok azmış bundan dolayı ocağı bekleyemiyoruz. 😭
ArasisMom Alya-veanne Evet spinal anestezi oldum bende. İlk olurken bende korkmuştum korkmak gibi değil aslında tedirgindim ve aşırı stresliydim anestezi doktoru ile görüşürken bunu belirttim ben çok heyecanlı ve stresliyim diye sağolsun oda çok iyiydi bana dediki sana söz bebek alınır alınmaz sana sakinleştirici vereceğim dediği gibide yaptı 🤗
ykaya18 Ben Aralık tercih ederdim. 2025 fiyatları yansımasın diye 😂 17.01 olacak bizim de, Ocak a geçer geçmez fiyat güncelleniyor, doktora dedim de erken olur yapamayız dedi 😂😂
Alya-veanne ArasisMom yoldayız doğuma 2 buçuk saat kaldı bende bunu diyeceğim çok teşekkürler çünkü vallahi çok gerginim hatta kustum evde çıkmadan önce ❤️🙏🏻darısı başıma
Alya-veanne Crocus20 selamlar yarın hastaneden çıkacağız doğumum çok şükür sağlıkla oldu ama bende bittim yukarda anlattı Sizde o yorumuma bakarsanız 🙏🏻❤️ikimizde geçmiş olsun diyorum 🦋
Alya-veanne ArasisMom merhabalar ben Spinal anestezi sezaryenden çok korktum ondan dolayı ameliyatın başlangıcından ortasına kadar falan korkudan bir bayılmadığım kaldı nabız mı yükselmedi ben mi kendimi kasmadım epeyce şey yaşadım . Ameliyatta doktor dahil ekibi duyuyor olmak hoşuma gitmedi huzursuz bi ameliyat türüı olduğunu düşünüyorum bana uygun değil diyeyim ama zorunlu sezaryendim. Bebegiöin aglama sesini duyduğum andan itibaren biraz rahatladım ve çok çok mutlu olmuştum. Sonrasında dikme işlemi 25-30 dk civarında sürdü . O anki psikolojimi tarif edemem . Tavsiyem normal doğurun ve sezaryene bulaşmayın derim kendi düşüncem tabi . Ameliyatta bu arada dokunmalar ve oradaki darbeleri hafif hafif hissettim ama acı duymadım . Acı duymasanız da zaten gerçeği biliyorsunuz kaç kat içerisi kesiliyor . Neyse ameliyat bitince 45 dk beklettiler bir odada bir sorun olurnmu diye sonra odama çıktım ve bebeğim çoktan oradaydı çok ama çok mutlu oldum ama korkudan onun bile keyfini sürmek gün aldı . Herkese güzel doğumlar diliyorum sizler için en iyi yöntem olur İnşallah ❤️ suan bebeğim ile hala hastanedeyim yarın çıkıyorum İnşallah
ArasisMom Alya-veanne Haklısınız biraz farklı bir süreç oluyor😊 Benim durumum biraz farklıydı ben size söylediğim gibi anestezi doktoruna durumu bildirmiştim ama size o an yazmak istemedim tedirgin etmemek için ameliyatta bebek doğduktan sonra bende o an ki duygu yoğunluğu ile ağlayınca normalde de düşük olan tansiyonum iyice düştüğü için sonrası bende yok o zaman sedasyon ile uyumuştum uyandığımda ameliyat çoktan bitmişti odaya çıkarılıyordum o yüzden sonraki zamandaki o süreç özellikle dikilme anı bende yok 🙈 Bu doğumumdada aynı şekilde doktorla görüşüp bu durumumu anlatıp bunu rica edeceğim tabi daha oldukça zaman var ama 🤗 Size de tekrardan hayırlı olsun sağlıcakla büyütün 🌸