zeynepgunes13 Arkadaşlar benim bu mide yanmasına dayanacak gücüm kalmadı gerçekten ölüyorum artık. Çözüm bulan yazsın lütfen hiç iyi değilim 😭😭😭😭😭😭
Hshshzgsghzhshs zeynepgunes13 yarım muz bı çay kaşığı tarçın bı yemek kaşığı tahin güzelce karıştır sabah yemek yemeden aç karna ye deneyin bı isterseniz bana çok iyi gelmişti
Mrymatls zeynepgunes13 baharatlı acı ekşi şeyler yeme bazen süt ve ürünleri de dokunabiliyor Rennie çiğneme tableti işe yarıyor yedikten sonra yatma dik şekilde en az 3 saat oturmalısın soda içmek armut yemek bana iyi geliyor kaçıncı haftadasın?
tezel-3 zeynepgunes13 karbonatlı su dan başka bişey iyi gelmiyor bana bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat o koyup karıştırın anında kesiyor ☺️
zeynepgunes13 Mrymatls hiçbir sey yemek istemiyorum artık o kadar kötüyüm ki önceden gece olurdu artık sabah ogle aksam sürekli gece de uyutmuyor 😢
Bilibon Allah yardimcin oksun gaviskondan baska bisi fayda etmiyodu oda blli bi sure sabaha kadsr iciydum dogurucugjm gunun gevesi icemedim hatta bulmtiyla gittim doguma ama bebek cikti hersey bitti Masallah az daha sabir gecicek
ocak-94 zeynepgunes13 valla süt ürünlerinden uzak durun diyorlar ama bende tam tersi oldu midem çayır çayır yandığında günlük pastörize sütten 1 bardak içiyorum yarım saate bişeyim kalmıyor
Merve99670 zeynepgunes13 bende öyleyim artık o yanma geldiğinde resmen yüreğim sıkılşıyor gözümden yaşlar geliyor gerçekten hamilelik bir yana bu mide mahvetti beni çok zor bende hiçbişey işe yaramıyor
Turtamom zeynepgunes13 bende miğde yanması yüzünden kusuyordum artık lansor kulanmaya başladım anında kesti doktorum yZdı sabahları aç karna içiyorum boşa acı çektir mişim kendime