ozlem_2727 Beyzaozefe malesef öyle tamam enfeksiyon falan olmasın kadınlar yarı çıplak bı yüzden kimseyi almıyorlar ama en azından telefon ya da hiç yoktan telsiz tarzı bişey olmalı bence
Beyzaozefe ozlem_2727 yani dogum olunca aileyi ariyorlar herhalde onun dışında bir bilgi yok bari aileyi bi bekletme odasında falanebekletseler
ozlem_2727 Beyzaozefe valla nerde bekleniyor bilmiyorum ama doğum olunca doğum oldu elbiseleri verin diye geliyorlar
ozlem_2727 Beyzaozefe evet onu da duydum ama bazısı giydiriyor muş bazısı da direk elbiseleri alıp biri gelsin diyip çocuğu veriyormuş malesef devlet hastanesi herşeyi kendin yap modunda
Beyzaozefe ozlem_2727 aynen öyle canim Allah karşımıza merhametli insanlar cikarsin inşallah her şey dua ile 🤲🤗
Aras_momy rumikaa tabiki çıksorutta inayet Topçuoğlu hastanesi var orda murat korkmaz Murat hoca çok ilgili çok iyi bir aile dostumuz hemde doğum yaptım çok memnun kaldım devlet hastanesi ama
Beyzaozefe merveabdullahates ayy Beyzaozefe yani Beyzaozefe Beyzaozefe yani bi Bebek kacirilmadigi kalmisti 😞
Beyzaozefe aycicek_ evet gerçekten memnun kaldım öyle annemi odaya almama olayları olmadı pilates topuna kadar verdiler o kadar iyilerdiki gayet güzeldi herşey
Elis27 turkan403 bende iyiyim cnm çok şükür . Bebeğinin beyni için söylenen şey geçti mi cnm nasıl oldu ? Onu merak ettim şehir Hastanesi’nde perinatolojiye mi devam ediyorsun
turkan403 Elis27 genişleme durmuş canm bugn gitim sondu işte haftaya doğuma gidicem cok şükür hepsi iyi dedi 🤲
Elis27 turkan403 iyi çok şükür cnm sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm 🥰 şehir Hastanesi’nde mi doğum yapacaksın cnm