Ozlemzumranisa Kızlar anne yanı beşik nasıl model aldınız 5.ayım bitmek üzere yavaş yavaş eşyalara başlamak istiyorum
Minnaksever Ozlemzumranisa kraft’ın anne yani beşiğini almıştım ikinci el.kizimi üstüne 2 bebe daha büyüttü şimdi ikinci kızıma geri döndü 😁 tekerlekli ama sallanmiyor kullanması pratik portatif ama 6 aya kadar anca sığıyor bebeler
Ardennnnn Ozlemzumranisa canım kesinlikle tekerli bişi al derim ben aşırı memnun kaldım kraft Side bu Side yaz direk cimiyo ben çok memnun kalmıştım kısmetse ikinci coxugmdada kullancam heryere goturebiliyosun ve içine düz bı yatak bile koysan bı tarafini eğip reflü yatağı gibi bile kullaniliyo
ucanpayanda Huggy moon otomatik kumandalı müzikli bir model arkadasım aldı henuz kullanmadı ama park yataklar gibi büyük değil daha portatif. Bakabilirsiniz
Ozlemzumranisa Bu cozyy otomatik modeller önceliğim olucak 3. Bebeğim ama ortancayla arasında 13 yaş olucak herşeye sıfırdan başlıyorum anlıycanız ilginiz için çok teşekkürler hepsini değerlendiricem 🥰🥰
gly_frkn Ozlemzumranisa canim ben eleele.madre kullaniyrm 3 yıldır oğlum kullaniyor çok güzel eğer.maddi durumun varsa al birde eğer istanbul da veya nerde yaşıyorsan araştır yenidoğan bebek yardımı oluyor ben istanbulda oturuyrm bi kaç gün önce bana yeni doğan paketi geldi ve içinde.park.yatakta var ve gerçekten iyi yani istersen bi bak araştır