kedili1anne Merhaba hanımlar,bu konuda bilgisi olan var mı Deodrant parfüm kullanılır mı Kullanan var mı 😍
Bnguuu_102 kedili1anne herkes kullanıyor ama kullanmamak lazım sonuçta ağır aliminyum içeriyor kana karıloyor oradan bebeğe…
Sevimli_06 kedili1anne deodorant siveno kullanıyordum hamilelikte hala kullanıyorum temiz içerikli bebeğimin bakım malzemeleri deterjanları hepsi siveno marka
szr123 kedili1anne doğal içerikli deodorant aldım ama maalesef ter kokumu bastırmadı normal deodorant kullanıyorum parfüm de kullanıyorum ama parfümü direkt vücuduma değil elbiseye sıkıyorum
Mrvsmt2502 kedili1anne alüminyumdan dolayı uzun yıllardır kullanmıyorum. Ne deodorant ne parfüm. Vücut spreyim var sadece bir yerlere giderken sıkarım. Deodorant yerine Hindistan cevizi yağına karbonat katıp krem kıvamına getiriyorım her duş sonrası sürüyorum herkese öneririm sıfır koku terleseniz bile kokmuyor
kedili1anne Mtemiz Bnguuu_102 Bende deodorant zararlı diye kullanmayıp arada bir makyaj yapıyorum Yine aynı kapıya çıkıyor Bu iş gerçekten çok karışık 🥹 Kullanmayı doğru bulmuyorum bende lavanta yağı karbonat deneyeceğim
kedili1anne Sevimli_06 Merhaba Ter kokusunu bastırıyor mu Aşırı hormonlar yüzünden eskiye göre terleme var bende Çözüm bulmaya çalışıyorum
kedili1anne szr123 Merhaba Kullansak bir dert kullanmasak bir dert … Doğal içerikler dediğiniz gibi bastırmaz gibi geliyor bana da Günlük duş uyguluyorum Yine de acaba kullanmasanız mı
Bnguuu_102 kedili1anne ben bebek pamuğubu biraz su biraz gül suyu ile ıslatarak koktuk altımı göğüs çevremi vs hep siliyorum ter sorunu da yaşamıyorum evvahe doğaldan bio natural den falan deo krem alabilirsiniz
Sevimli_06 kedili1anne ter kokusunu bastırıyor mu bilmiyorum ama çok fresh bi kokusu var çok severek kullanıyorum
kedili1anne Mrvsmt2502 Evet evet bende lavanta yağı ile denerim diyorum Önerin için teşekkürler Hangi hindiztancevizi yağını alıyorsun Farkeder mi
szr123 kedili1anne yani keşke kullanmasak ama koku hassasiyetim var asla yapamıyorum 🥹 araştırmalarda da henüz deodorantın bebeği etkilediği yönünde net bilgi yok o yüzden 🤷♀️
Mrvsmt2502 kedili1anne yok hiç fark etmiyor. Aktardan aldığımla da yaptım gratisten aldığımlada yaptım aynı etkiyi veriyor
kedili1anne Mrvsmt2502 Bu mutfaklarda kullandığımız toz karbonat değil mi Öyle bi özellikli bişey değil
Mrvsmt2502 kedili1anne aynen toz karbonat . Boş bir kaba paketi döküp üstüne yağı döküyorum karıştırıyprum koyu krem kıvamında oluyor. Yağlı bir his bırakmıypr karbonattan dolayı
Bnguuu_102 kedili1anne evet markettekileri sakın alma fark ettiysen sentetik onlar ve kesimlikle gül kokmuyor eyüp sabrininkiler muhteşem bir de gül sulu mendilleri var onları da kullanabilirsin ☺