Arzu1616 Liddle_mom Evet ben de bugün doktordan duydum normalde çok sağlıklıymış sadece yer çok önemliymiş temiz olması lazımmış
Ardennnnn Arzu1616 saol canım benim Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin insAllah 💕
Meltemanneolsun Arzu1616 evet yiyebilirsin bugün benim doktorum da dedi kelle paça icebilirsin işkembe icebilirsin o kadarciktan bı şey olmaz dedi
Duruu3 Basakparlar ben de sanmıyorum şu an 6 ayın içindeyim canım çok çekiyor belki yiyebilirim bir tane
Htccndn Arzu1616 Sakatat türü olduğu için doktorum yiyemezsin demişti ve ben kokoreçi hamileliğim boyunca yiyemedim ama doğum yaptığımın ertesi günü direk kendimi kokoreçe vurdum 😂😂
Ecemom_ Duruu3 şırdanı bilemem ama midye hijyen bakımından değil ağır metal içerdiği için çok zararlı diye biliyorum. Çok yemeyin bence
Duruu3 Ecemom_ kuzum vallahi hamileliğim ilk aylarında yemiştim ben biraz geç öğrendim o yüzden bilmiyordum hamile olduğumu sonra bir daha da yemedim şu an 6 aylık oldum doğru demisisniz
N135A Arzu1616 bir kereden bişey olmaz canım kendınızı kısıtlamayın kızlar ne aşerirseniz yeyin abartmamak şartıyla 😂ye gitsin