myangelson Sevda_kygszz bu sene çok şeftali yedim sürekli istiyordum meyve olarak aradığım tek meyveydi oğlumuz oluyor
Sevda_kygszz myangelson benimdemi erkek olur acaba allahim saglikli sekilde khcagimiza almayi masip etsin
Sevda_kygszz Baby_B Elifimsib benimde oylee cok aramadigim cok sevdigim dedigim meyve degildi ama canim cekti iste😂
myangelson Sevda_kygszz cinsiyetle alakası yok bence ya aserme vücutta eksik olan vitaminlerin falan eksikliğinden olabiliyormuş diye okumuştum. Rabb’im en hayırlısı neyse onu nasip etsin 🤲🏻
minikbirprensannesi Sevda_kygszz Keşke direkt olarak meyvenin adıyla başlık yazmasaydınız zaten bulunmuyor vebalimize girdiniz çok kötü oldum şuan
Sevda_kygszz minikbirprensannesi ay oyle demee hic aklima gelmedi yemin ederimm hakkini helal et olur mu
Ebru_ebru Elifimsib 20 haftalık olduk daha tatlı yiyemem ekşiyi özellikle limon sıkıp içiyorum bebeğim erkek ☺️
Minnaksever Sevda_kygszz başlığa neden yazdınız ki hadi meyveyle cinsiyet ne alakasını geçtim.e şimdi canım şeftali çekti nerden bulcam
minikdefnemm Sevda_kygszz zıkkımın kökünü yazmanı isterdim içerik yazmadan yazınca da okunuyor hamilelerin kullandığı bi uygulama ya canı ceken olur falan ayıp edep saygı