mucizebs Arkadaşlar 19 haftalık gebeyim. Hala öğrenemedim. Devlet hastanesine gidiyorum. İki kere erkek, iki kere kız dediler. Hangisine inanacağıma şaşırdım.
umutluanneadayi mucizebs devlette 12+4 kız dedi 13+3 de erkek dendi 14+3 özelde kız dendi 15+4 kız dendi 18+1 de kesin kız dendi
Hamide_00 mucizebs ben özele gidiyorum 11+2 de doktorum erkek diye tahmin etti bi kaç hafta sonra gideceğim o zaman belli olur diye düşünüyorum ben oğlumu da net 16 da öğrenmiştim
Hnfcls Yani yanılma olurmu ki ilk Kiz dedi erkek olduğunu düşünmüyorum dedi pipiye benzemiyor dedi sonra erkek dedi detayliya görecem ocak 7 sinde bakalım ozaman net olur diye düşünüyorum
mucizebs Hnfcls benimde aynı ocağın 15inde detaylı ultrason var onda kesin belli olur dedi. Ama daha çok var
Hnfcls mucizebs Çünkü ben birkaç aydır devlete gidiyorum oradaki Doktor Başta o şekilde söylemişti Hani erkek olduğunu düşünmüyorum daha sonradan gittiğimde erkek olduğunu demiş miydim dedim sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla da dogsunlar inşallah🤲
Sedset Özele gidiyorum ama bunun devlet özel farkının olduğunu pek düşünmüyorum bebekle alakalı 19.hafta da anca öğrendik cinsiyeti