_tugcee Kızlar düğünümüz var ve abiye giyincem malum 1. Sezeryanımdan sonra biraz göbeğimde kaldı rahatsız edici biraz.. 1 günlük yani tüm gün üzerimde olacak şekilde korse giyinsem bi zararı olur mu size sormak istedim 7 haftalık hamileyim şuan🤔
Erkekannesiiiii _tugcee benimm bebek 10 haftalikmisti ben hamile olduğumu bilmeden korse giydim herhangi bi sıkıntı olmadi
Ela_0066 _tugcee buna bizim yorum yapmamız çok doğru olmaz ama bir zararı olacağını da düşünmüyorum daha çok küçük çünkü onu baskılayıp sıkıştıracak bir durum yok ama tabiki “ BEN UZMAN DEĞİLİM ZARARLI DA OLABİLİR BENİM FİKRİM BU SADECE”
MihribanEr Asla giyinme, sana tutunmaya çalıştığı haftalardasın. Hamile halinle neden riske atasın? Göbeğin olsun ne olacak. 2 saatlik eğlence için ömür boyu olacak eğlencene zarar verme.
_tugcee MihribanEr Yok çocuğumdan zaten önemli değil zaten zararlıysa eğer giyinmem bile sadece bilmediğimden sormak istedim ama sizin dediğiniz de mantıklı tutunmaya çalıştığı haftalar falan🤔🤔
_tugcee Ela_0066 Hım haklısınız insan iki ara bi derede kalıyor işte🤔dediğiniz gibi çocuk büyümüş olur haftam ilerlemiş olur asla giyinmem sormam bile zaten ama daha ilk haftalar ya o yüzden bi kararsız kaldım ama bakalım🤔