seymaytac kayramertannesi ne zaman doktora gideceksiniz? Bazen internet bize en kötü sonuçları gösterebiliyor
kayramertannesi seymaytac her ay nörolog takibindeyiz . 6 ay sonra tekrar mr var neyin cereahı görecek yeniden
kayramertannesi Zeynikii Fotoğraf nasıl atılıyor bilemedim kendim yazayım gönderi olarak bakın bakalım 🙏 teşekkür ederim
kayramertannesi Zeynikii Sentrum semiovale seviyesinde mikrohemoraji lehine değerlendirilen odaklar komşuluğunda preventriküller beyaz cevherde T2A serilerde ılımlı sinyal artışı mevcuttur (Lökomalazi). Korpus kollozum belirgin ince kalibrasyonda izlenmektedir
kayramertannesi Gamzeli_03 Bebeğimin mr sonucu hidrosefali hastası. beyin kanaması geçirmiş beyninde hasar var
Gamzeli_03 kayramertannesi Rabb’im şifa versin inşallah cnm benim tedavisi var mı peki sürecin nasıl işliyor
kayramertannesi _34Merve Ben istiyorum ama tüm ailem karşı bir şeyi yok o çocuğun diyip duruyorlar yarın sp tanısı da konulunca bana sen dedin dedin ondan oldu derler bi de
_34Merve kayramertannesi çoğu büyükler öyle malesef ama geç olmadan tedavisi varken inşallah götürebilirsiniz
kayramertannesi _34Merve Burada nöroloji doktorumuz sizi ben aylık takip edeyim dedi ama farklı doktorlara görünecek durumda olmuş olsaydınız emrah hoca size 3 ay sonra gelin derdi ki 6 ay sonra çağırmış dedi biraz içimizi rahatlattı
kayramertannesi _34Merve Canım benim Allah razı olsun o kadar ilgilendin kalkıp gelebilsem yemin ederim çocuğumu alıp tek başıma gelmek istedim. İnşallah her şey güzel olur gönlümüzce olur 🤍