Ebruuu1- Kızlar pazartesi günü 6+1 oluyorum acaba kalp atışı duyabilirmiyim karından ulstrasonla . Hiç 6 . Haftada duyan oldu mu yoksa vajinal ultrasonla mı duyulur . Bunun da bebeğe zararı olur mu kafam çok karışık
Biyzii_ Ebruuu1- merhaba şuan beta değeriniz kaç ben kaç haftalık olduğunu bile söylemediler bugün gittim doktor ilgilenmedi bile küçük dedi göremedi keseyi
Mamacitaa95 Ebruuu1- bende gittim bugün 6+2 vajinal muane ile bebeği de kalp atışını da gördük hiç ağrı olmuyor bu arada
motherofcats vajinal ultrasonun da hiçbir zararı yok içiniz rahat olsun ilk gebeliğim tüp bebek olduğu için hep vajinal ultrason olmuştu
Ebruuu1- Biyzii_ benim beta değerim tahminim 7000-8000 üzeridir . Ama bana da kaç haftadır bir şey söylemediler . Özele gittim keseyi orada gördüm geçen hafta bilgiyi de oradan aldım net olarak devlette pek bir icraat göremedim
Biyzii_ Ebruuu1- o zaman benimki çok çok küçük ve yeni keseyi de göremedim daha inşallah görürüm reglm 2 gün geçti ondan olabilir daha erken diye düşünüyorum beta 187 şuanda