Nys1600 Aslaninannesi_ ay evet o da erkek olursa artık 2 erkek huniyle gezeriz dediğin gibi Ahahaha 😂 bizde de böyle çekişmeler oluyor şimdi de ben diyorum ona sana ilgi azalacak diye 😂 böyle çekişmeler güzel oluyor ya anne ve baba farklı isteyince 😂
Aslaninannesi_ Nys1600 evet gerçekten ben hep diyorum Rabbim merhamet sahibi evlat sevgisi bilen adamları baba yapsın hep
minikbebegim06 Nys1600 bilmiyorum valla denk gelmedim diye çünkü eşimin abisigil falanda hep kız çocuk ister severler kızları değerlidir
Nys1600 minikbebegim06 ben 5 sene doğuda görev yaptım kız çocuklarının çalışma masası bile yoktu. Sizin dediğiniz gibiler de var ama çoğunluk o tarafta erkekçi. Bir adam erkek erkek diye tutturuyordu 8 kızı oldu 9.da erkek oldu ama engelli Allah’ın böyle şeyler gücüne gidiyor doğuda kız çocuk doğurma oranı daha yüksek bence bu yüzden
minikbebegim06 Nys1600 belki olabilir dediğiniz gibi bana denk gelmedi diye yok değil ya Allah hepsine akıl fikir versin valla evladın kızı erkeği olmaz sağlıklı olsunlar yeterki 💐
Mmihtiban Nys1600 kesinlikle katılıyorum. Rabbim ilk gebeliğimi kız nasip etti umarım ikinci erkek nasip eder ikisinide tadarım ama tutturmamak lazım
Kubraylvc Valla kuzum eşim Muşlu has doğulular 2 kızım var 3.bebiş erkek ben çok sevindim bi oğluşum olacak diye eşim aman başımız göğe mi erecek sağlıklı olsun benim kızlarım dünyam diyor
01180322 Mmihtiban öyle bı nimet ki kız çocuk. Her size baktığında içiniz ısınacak Bu zamna kadar berdeydi diye sorgulayacak siniz umarım eşiniz hatasini farkeder , kızı erkeği yok evladın. Bı parmak arayan okadar çift varki bizler çok sansliyiz❤️
Perihan3 Tugceelanaz sukur esimde hic oglum olsaydi dememis ucuncu kizim iki bucuk yasinda bir gun gormese dayanamiyor çok düşkün sukur elhamdülillah