xJade Liddle_mom Ay sağlıkla doğsun prenses 💖💖 doğru söylüyorsunuz önemli olan cinsiyeti değil nasıl yetiştiğidir. Topluma faydalı kimsenin canını yakmayan güzel evlatlar yetistiririz inşallah. 🫶🏻
Mmihtiban Dilemma valla bunlar böyle ben anlamadım. Benimkide erkek olur diye umutlu kucağıma almadan inanmam diyor
Mmihtiban Ceydaaas1 bende öyle dedim normalde mesleğe ara verdim diye doğumdan sonra 6 aylıkken galan ben yine düşünüyordum birlikte büyürler diye eşimde öyle kız çıktıktan sonra vazgeçtim bir daha kız olursa onunla hiç uğraşamam
Mmihtiban aycabelgin0 ya yine akşam eve geldi öptü falan ama üzüldü yani kız diye.. Benim tahminim 2 amcasınında 4er kızı var herhalde hiç oğlum olmayacak diye düşünüp tripleniyor
Mmihtiban crazyymom ya genelde doğu yörelerinde erkek çocuk daha önemli bunu herkes bilir. Bizimkilerin çevresinde öyle diyim en azından
Mmihtiban Rabiamina amin gerçekten çok istememe rağmen doktor %90 dedi ya umarım %10 çıkar da kavuşur erkek evladına diyorum
Minnaksever Mmihtiban o sırada ikinci de kız oluyor diye sevinçten deliren kocam 🤣 biz de doğuluyuz fakat tam tersi kız çocuğu severiz.ailem doğulu ama ben Ege’de doğdum büyüdüm burda erkek çocuğuna daha düşkünler mesela bunun nereli olduğunla pek alakası yok bence.her zaman diyorum sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun cinsiyet asla farketmez ama herkes de bana çok şanslısın diyor
Lunapark Mmihtiban ikinci üçüncü denedikçe koz çocuğusunız olsa ne yapacak bu adam😥 çok moral bozucu evlat ne güzel bir duygu oysaki ister koz olsun ister erkek ki doğuda erkek isteseler de koz çocukları da çok seviliyor hem de çok.eşiniz de çok sevecektir eminim ama işte şuan yaptığı tamamen cahillik demek geçti içimden😥.Rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin o güzel meleği 🌸❤️🙏
Mmihtiban Lunapark sevmeyeceğini düşünmüyorum açıkçası ama bir erkek çocuk düşkünlüğü var. Ve diyorum ki demekki bir daha ki fe kız olsa iyice gidecek bu en iyisi hiç yapmıyım
aycabelgin0 Mmihtiban Allah tabikide hayırlısını versin ama kız bi başka oluyor havalara uçması gerekiyor eşinin
Nilayy95 Mmihtiban bizimde cinsiyetimiz belli değil ama eşimle bugün oda bakmaya gittik hep kız odalarına bakıyor. Ve fiyat alıyor. Eşime dedim ki kız olacağı ne malum. Bizde de tam tersi :) erkek olursa üzülür gibisin sanki dedim hayır tabiki dedi ama kız çocuğuna herşey cicili bicili diyor. 🙃 ablasında iki erkek bende de iki erkek olunca (onlarda ekstra yaramaz) onlar gibi olacak sanıyo
epltkp Ben öğretmenim keşke herkes kız erkek diye değil de herhangi bir sağlık sorunu olmayan,vicdanlı olan,zorba olmayan, ekran bağımlısı olmayan bir çocuk için dua etse. En önemli şeyin sağlık olduğunu unutuyoruz