1kopek1bebek Ayhande 12. Haftadım 5 kilo aldım. 50 ile hamile kalmıştım. Ama sigarayı bıdaktım. Ve çok mücadele ettim. Hala ediyorum hala içmiyorum 😵💫
defnevedoruk Noluyoya kaç güne çıkar dediler size? bana 10-15 gün sonra ararız dediler biraz uzun geldi
Balbebek012 suzanszr1 valla çok yiyorum şu an bile sütlaç yiyorum yanımda da çilek var sütlaç bitince çiçeğe geçeceğim 😅 ya ben hep böyleyim
Bluebey Mrvsmt2502 bunu bilseydim keske ilk baslar cocuk ac kalmasin diye calisiyodum pogcalar borekler havada ucuyodu😂😂😂 ama 37. Haftadayim 10 kilo aldim 😂
Iremsvn Ayhande hiç bulantım olmadı çok iştahım açık sigarayıda bırakınca 3 ayda 8 kg aldım sonra şekerim çıktı diyete girdim 22. Haftaya geldim hala +8 kg ile devam ediyorum dahada almam fazla inşallah 🙈😅
Eymen0212 Şimdilik hiç almadım umarım da almam 😅 bebek kilo alsa yeter 🥰 ikinci gebeliğim hiç iştahım da yok yiyemiyorum doğru düzgün 🥺
Yenianne3 Ayhande bende 3 kilo aldım midem bulanıyor ama kusamıyorum iştahım acıldı sigarıyıda bırakınca 2. Ayda 2,3 kilo aldım