Pirayeee Kızlar doğum yapalı 35 gün oldu ilk 1 haftadan sonra sürekli kabızlık sorunun oldu ne yesem geçiremedim. En sonunda makatta yırtılma oldu ve şuan wcye her girişimde ağlıyorum ağrımdan.. sıcak suda oturuyorum zeytinyağı da sürüyorm başka ne yapabilirm.. kabızlık için de kayısı çayı içiyorm günde 1 tane 😐😐
Yokk Pirayeee bendede oldu İKİ SENE oldu doğm yapalı krem vermişti doktr kabz olsam hemn ağrı oluyo smdi ikncye hamilym cok sükür zorlnmadm ama dğmdn Snra ne olr blmyrm ağrı alnca kremlrmi suruyrum 🙈🙏
Damlayaz Pirayeee kantoron yağı al aktarlardan fln cankm eşimde de vardı 1 haftadır rahatladı kantoron yağıyla
YummyMummy Ah ben de ne cekmistim dogumdan sonra her tuvalete girisimde agliyordum. Hollandadayim gliserin icerikli bi krem vermisti doktor o cok iyi gelmisti. Bi de surekli diskinizi yumusak tutmaniz lazim. Her kabiz olusta yine zorlanir yine tekrarlar. Cok uzun sure kabiz olmamaya bakin. Gecmis olsun
Pirayeee YummyMummy ne yesem de kabızlıktan çıkamıyorm. Kayısı çayı işe yarıyor sadece 😏 teşekkür ederim
Gulsen1989 Benim zaten hamilelik öncesi vardı hatta botox yaptırdım donduruyo 6 aylığına tuvaletini yaparken acı hissetmiyosun. Bana WC ye girmeden önce makatinin içine doğru kalın yapılı bir krem sür dedi katman oluşturup çatlağa gelmesin diye. Bide kanadıginda baticon suruyodum pamukla dezenfekte etsin diye. Her sabah kuru kayısı yedim kefir içtim armut elma yedim sırf kabız olmamak için 1,5 senede anca iyileşti. Çok sabır gerektiren bi rahatsızlık Allah yardımcın olsun
Derinnge34 Gulsen1989 botox nasıl oluyo bende de vardı hamilelikte şiddrtlendi artık hüngür hüngür ağlayıyodun doktorla görüştüm botox yapabiliriz dedi ama kararsızım
Pirayeee Melisam cuma 40 kontrolüm var doktoruma söyleyecm ondan sonra genel cerraha görüneceğim bakalım 😐