Deletedmom_984 Kizlar bunlar kuruma cizgisi mi? İsikta cektigimi kurumadan once cektim. Test markasi bir gebenin gunlugu🌸
Delihatunnn Deletedmom_984 ay kurban verene seni insaAllah Rabbim nasip eder hayirla kucagini doldurur seninde insaAllah sabırla bekle cicegim ❤️
Deletedmom_984 Hizliveofkeli adet oldum bu ay ama cok az oldum yani normalin yarisi kadardi ve gecikerek geldi bugun icime bi suphe dustu acaba mi dedim tekrar yapayim dedim boyle oldu acaba gec dollenme mi dedim ama kesin kuruma cizgisidir ya
Deletedmom_984 Delihatunnn insallah bitanem rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun cok yorucu bi yolculuk😔🌸🩷
Deletedmom_984 Hizliveofkeli tamamen kuruyunca boyle oldu kesin kuruma gizgisi ama ben sabah yine tekrarlarim uyaninca unutmazsam 😄
Deletedmom_984 Momellaa cizgi gitmedi ama silik oldugu icin cok gorunmuyor yarin sabah yeniden yapacagim
Deletedmom_984 Hizliveofkeli su damlattim halâ duruyor daha da belli oldu ama heyecandan cekemiyorum😂
Hizliveofkeli Deletedmom_984 kuruma çizgisi böyle olmaz dağınık şekilde olur. Testin varsa sabah mutlaka tekrar dene.
Deletedmom_984 Hizliveofkeli erken gebelik yaptim awox cikmadi zorla yaptim idrari ondan mi bilmiyorum ama yok gibi hissediyorum cunku 16 sinda regl oldum simdi daha koyu olmasi gerekiyodu bence olsa bile