Donaldvetomris Gerçekten her gün herseye zam geliyor . Bende Ankara da oturuyorum . Kira da oturuyorum kiram 5.000 TL den 10.000 TL oldu . 100 % 100 zam yaptı ev sahibi . RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN . Market alışverişi en az ortalama 6-7 bin oluyor . Kullanmadığımız kredi kartının Ek kartı ödemesi geliyordu en son bu ay kapattık 3.000 ne yakın ona gitti . Bu Ay Yapılandırmali Taksitli Kredinin Son Taksitiydi ÇOK ŞÜKÜR Bitti her ay 700 TL de ona gidiyordu . Esnek hesap vardı 8.200 TL lik Faiziyle Beraber Asgari ödeme tutarı 2.000 TL yi buluyordu . Dogalgaz faturası en çok canımı sıkan da bu kışın en son 2.600 TL civarı geldi düşünün 45 te yanan kombi . Geçen sene teknik servisi getirdik sordum “Abi fatura niye bu kadar geliyor olabilir ? ” diye . O da dedi ki “Abla bu kombi büyük evlerin villaların dubleks evlerin kombisi o yüzden çok gelir . ” demişti ve maalesef bugün ev sahibine değiştirelim kiradan keselim desek kabul etmez mecbur her ay ödeniyor. Su son zamanlarda çok gelmeye başladı 800 - 900 TL Civarı. Elektrik faturası 500 TL Gelmiş. Ev İnterneti 400 TL . Eşimin Telefon Faturası en son 650 TL geldi . Faturanın normal fiyati 500 TL idi . Müşteri hizmetleri görüştüğümüzde geri kalan 150 TL ' nin vergi vs. Olduğunu söylediler. Bir de Ankara da Evkur diye bir magaza var elden taksitli senetle odeyebiliyorsun neyse her ay oraya da 2.000 TL Ödeniyor . 3,5 Yıllık evliyim evlendigimizden beri tüm borclari eşimle beraber ödedik kimseye yük olmak istemedik zaten şu zamanda kimsenin elinde yok . Eşim 30.000 TL maaş alıyor. Bakın giyim vs. Saymadım karnımız doysun yeter dediğimiz çağa geldik . Alım gücü yok böyle bir durumda da sonumuz nasıl olur bilmiyorum . RABBİM SONUMUZU HAYIR ETSİN İNŞAALLAHHHHHHHH AMİNNNNNNNNN ………