[silindi] Serap09 orayi biliyorum merkez degil evet.Bilemiyorum ki suyun bu kadar yuksek gelmesi…uzerine dusun ya da oradan cikin imkâniniz varsa
mcansu Serap09 hadi ya cidden çok sıkıntı neden öyle acaba büyük sıkıntı çünkü o kadar para verip ısınmamak iki gün sonra çocuk olacak bide
Serap09 mcansu sanırım taşıyacağız evi 34 haftamı bekliyorum o ara konteyner işi halolurda gidersek şuan boş yer yok hayırlısı konteyner zaten şuan oturduğum ev kadar ve memnun herkes eşim konteyner pek istemiyor ağırdan alıyor ama kredi kartları patladı diyebilirim ki asgari ücretli napsin halimize bazen üzülüyor bazen şükrediyorum bilmiyorum inan
[silindi] Serap09 Bulunduğum tarafa depremden sonra aşiri yığilma oldu bir boşalma gordugumde mutlaka yazacagim.
mcansu Serap09 Öyle gerçekten ya her şey almış başını gidiyor Lojman falan gelseymiş iyi olurdu aslında hem daha merkezi
Serap09 mcansu lojman hakkimiz var eşyaları getirebilmek için 85 bin istediler aydindan buraya bizde getirmedik
mcansu Serap09 bizde Trabzon’dan buraya 45e getirdik eşyaları bizde çocuk falan da olunca bide zaten evlenirken Trabzon’a kurduk evi direkt gelirken illa eşya zaten çıkacaktı ordan. Tayinci olunca hepsi ayrı sıkıntı 130-150 bine yakın tuttu bizim ordan buraya geldim ettim derken devletin verdiği 30 bin 😅 komik rakamlar
akidesekeri Nys1600 2 parça halinde alınıyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirme yapmış olmayım. 170′i arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
Serap09 mcansu kesinlikle 12 bin yatti bize 6.500 bi yattı 9bin yattı başka yatmadı oda Eylül ayında ancak yatabildi temmuz 15 te tayin gördük bide o paraya güvenip eşya nasıl getirelim haklısınız bizde kendi esyamizin icinde oturmuyoruz sizinde Trabzondan mecbur getirmeniz gerekmiş haklısınız sonuçta bida orda olamayacaginiz için durmasının mantığı yok bizim aydında evimizde esyamiz İstanbuldan oraya taşıdık lojmandaydik ankaradada eşyalı evde oturduk ama çok memnunduk ev sahibi olsun eşya yonundende ev yonundende şanslıydik malatyayi böyle ummadik ama işte tam tersi oldu hayırlısı ya valla en azından söyle küçük semtlere gitsek diyordumda
mcansu Serap09 valla öyle burası bizimde umduğumuz gibi olmadı hakkımızda hayırlısı artık bakalım bundan nerelere gidicez Allah burayı aratmasın Buranın deprem bölgesi olması da etkili sanırım biraz da
Serap09 mcansu ben baştan beri öyle düşünüyorum depremi bizden çıkarıyorlar hadi biz geçiciyiz kendi halkına sabır diliyorum
greenofbroccoli afra119- eskiden alım gücümüz vardı, aylık 3bin alıyorum diyince çok iyi para derdik şimdi faturaların toplamı 3bini geçer oldu
dilsinati afra119- mutfak 20 bin civarı, faturalar 5 bin, araba için giderler 5bin diğer şeyler 30-35 arası değişiyor. Aylık 30 bin zaruri, diğer giderler 30-35 arası degısıo. Toplam 60-65 gibi.
happyprincess_06 mcansu yo onu demiyorum kasap market birinin yorumunda 15 digerinin yorumunda 25 olacak uçurum kadar değil diye kastettim neyi ne kadar aldığımıza da bağlı biraz🤷🏻♀️
mcansu happyprincess_06 şöyle misal biri sadece kıyma alır diğeri eti pastırması sucuğu hepsini alır illa bütçe değişiyor Ama marketten markete veya kasaptan kasaba aynı ürünün fiyatı da çok değişiyor. Misal 1 kilo a marka çay diyelim 100 liraya kadar oynadığını gördüm market farkından
happyprincess_06 mcansu doğrudur, ben yasadgm yerde hiç böyle uçurum farka denk gelmedigim için bu konuda bisey diyemem🤷🏻♀️😀