peaceandlove Bugün kontrolümüz vardı 27+1 olduk artık resmen bebislerimize kavuşmamıza az kaldı😍 çok heyecanlıyım Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah. 1 kilo 200 gram olmuş bebeğim 🥹❤️ sizde durumlar nasılll ben geceleri uyuyamıyorum hiç valla 🥹🥹
myangelson peaceandlove 27+2 olduk bizde. Amiiin🤲🏻 en son 26+5 de muayene oldum 1050 dediler 😊 uyku sorunu yok şuanlik şükür
Baby_B peaceandlove 27.haftadayimmm bende🥰🥰 En son 24+6 da gittik 900 gramdi Suan kim bilir ne kadar oldu🥰hareketleri dahada belirgin artik Heyecanim artti🥰 Dolabimizi hazirladik yerlestirdik Odasini toplamak ve besigini beklemek kaldi Buyuyen besik nasipse 4 hafta icinde gelicek🥰 Uyku sorunum bi gun var bi gun yok🥰😅😅
Rumeysaeliz peaceandlove bizde 23+3 haftalık olduk bugün kontrolüm vardı bebeğim 680 gr olmuş herşey yolunda çok şükür sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 🤲☺️
peaceandlove AnayimBenAna_ bugün bilerek daha erken uyandım bakalım inşallah düzene sokmaya çalışıcam ya
AnayimBenAna_ peaceandlove benimde kaçtı düzenim en erken 1-2 de uyuyorum sabahta kızım 9 da kalkıyor çok zorlanıyorum bi doğursak hayırlısıyla 🌸♥️
keyfimin-kahyasi-misin peaceandlove 23+4 de falandı sanırım 530 Gr demişlerdi . Şuan 25+2 haftaya gidicem hastaneye Ne kadar oldu bilmiyorum . Nefessizlikten Duramiyorum otyramiyorum kalkamıyorum bı uyumam bile üç beş saat sürüyor bide 18 ay bebem var
richgirl10 peaceandlove bende bugün kontrole gittim 1071 gram 37 cm 🙏🥹 geceleri mide yanmasından uyuyamıyordum iki yastıkla yatmaya başlayınca biraz rahatladımm
Kaderkks peaceandlove Bizde 28+4 olduk en son muayenemizde 1 kiloyduk 11 ocakda şimdi ki muayenemiz bakalım ne kadar kilo almış büyümüş ☺️