GirlandBoy_Mom Kızlar pendik civarında gittiğiniz özel hastanelerin fiyatı ne bende gidicem rahim ağzında kanamam varmış detaylı baktırmak için uygun fiyatlı lazım ama şu aralar 😊
Baby_B GirlandBoy_Mom kartal umut avicennaya gidiyorum Baran hanim 1099 tlydi en son 2 hafta önce gittim 27.haftadayiz memnunum
gezentianne GirlandBoy_Mom Kurtköyde LokmanHekim Hastanesi Ozan Bey cok ilgili güleryüzlü bir hekim. Fiyatınu bilmiyorum ama hamilelik ve dogum 42 bindi en son. Ben özel sağlıkla 3 kez muayene oldm kendisine. Cep telefonunu da vermişti bişey oluesa sorabilirsiniz whatsapptan diye
Baby_B GirlandBoy_Mom cumartesi günleri bazen oluyor bazen olmuyor Pazar yok calismiyor Web siteden online randevu icin bakabilirsiniz Ben online randevudan alip öyle gidiyorum hep
[silindi] GirlandBoy_Mom İstanbul’da olsam öneri yapabilirdim aşkım ama Eskişehir’deyim biliyorsun 🥲 üstte kalsın diye yazıcam arada 😘 çok geçmiş olsun bu arada 🫶🏻
[silindi] GirlandBoy_Mom bak kaynana görümce postları dolu 🥲🥲 kaynanama olan nefretim diye post açmalıydın aşkım 🤣🤣🤣