HuzurDenizim Hanımlar genel olarak herşey yolunda oncelikle onu soyliyim kimsenin yüreği ağzına gelmesin Yanlız aklıma takılan moralimi çok bozan birkaç şey var ki sizlere danışmak gerek Bebeğimin genel sağlık durumu kalp atışı maşallah iyi . Hareketleri güzeldi . Fakat doktor kan akışımda biraz direnç gördü bu 1. Si . Bebeğin bacak boyu 10 gün kadar geriden geliyor bu 2.si Plesenta biraz yuvarlak duruyor ama sorun teşkil edecek bişi değil şuan dedi bu 3. Su Kısacası biraz üzgün ayrıldım muayeneden Bu problemleri yaşamış olan arkadaşlarım varmı aranızda . Özellikle bacak boyu kisaligina çok kafam.takildi . Düzelir mi ..
Yazmelegi_ HuzurDenizim kan akışında bizde de sıkıntı vardı doğum bile yaptım sıkıntı olmadı çok şükür, bacak boyu da doğuma kadar ölçüsünü yakalayabilir
HuzurDenizim Yazmelegi_ ay inşallah çok sağolun moral oldunuz 🌺 ilk hamileliğim zaten endişeler herşey yolundayken bile tavandı, şimdi bide bunları duyunca epey canım sıkıldı , umarım sorun olmaz bizimde
Yazmelegi_ HuzurDenizim inşallah olmaz benimde ilkti sürekli evham yapiyodm korkuyodum şükür sıkıntı olmadı 🌸 ilaç vs başlattılar mi
mervedgnn44 Bana da son haftalarda bebeğimin bacak boyunun 2 hafta geriden geldiğini söylenmişti ama korkmayın bir rahatsızlık vs olmuyor genetik olabilir demişti doktorumuz minyon biriyim size çekmiş olabilir dedi çok şükür bebeğim doğdu hiçbir sıkıntı olmadı hatta bacak boyu gayet normaldi bedenine göre
HuzurDenizim mervedgnn44 yorumunuz için teşekkür ediyorum içime su serpildi resmen , fiziksel sorundan ziyade insan down riskinden falan endişe ediyor bu gibi durumlarda , maşallah miniginize sapasağlam dünyaya gelmiş , inşallah benim bebeğimde de sorun olmaz