nazel123 Kızlar bu pastaları satın mı alıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz hangi malzemelerle yapabiliriz dış kaplamasını ve resim vs çizmeyi😊
Imasleeper nazel123 öf eşim için bir kere deneyim dedim denemez olaydım valla zor bence pastaneden minik boy yaptırın uğraşmaya değmez 😂
ASE6154 nazel123 canım kakaolu ve sade krem şanti alıp yapabilirsin bunu yada sade krem şantiye az az kakao ekleyip tonunu ayarlayabilirsin
crazyymom nazel123 el becerisi olan yapiyo uğraşmak istemeyen alıyor krem santi ve gıda boyasiyla yapiyolar bazende şeker hamuru kullaniyolar seçenek çok aslında uğraşmak isterseniz yapın istemezseniz hazır alın maket alan bile biliyorum ben
nazel123 Imasleeper neyle yapmıştınız aslında ben pastasını alsamda süslemesini kendim yapsam diyorum ama o çizimi boyayı neyle yapıyorlar bilmiyorum gıda boyasıyla krem şanti mi acaba
Cheryy1 nazel123 eşim için yapmıştım bu pastalardan 😊 kirmizi gıda boyasini kremsantiye istedigim renge gelene kadar ekleyip karistirdim cokta güzel olmuştu 🙏🏻🌼