Elis27 Mege433 erkek bebek belirtileri diye birşey yok cnm yani herkesin vücudu hormonları farklı çalışır sizde erkek belirtileri olan başkasında kız bebek bekirtileri olabilir asermek karın şekli vs hiç biri tutmuyor .
aresmia Mege433 Kuzum çok ekşi yedım ben. Bir haftada 2-3 kilo limonu rahat yiyordum duramıyordum ekşi yemeden. Ekşiyse erkek diyorlardı. Erkek oldu
Balbebek012 Mege433 bence öyle belirtiler yok tamamen kişinin bünyesiyle alaklı ilk oğlumda tatlıdan tiksindim şimdi hamileyim tatlı aş erdim bu da erkek 🩵 yani bu hamileliği göre değişir bence
aleynaozalpp14 Mege433 canım belirtiler hep yanıltıyordu beni kız bebek sanıyordum hep eksi limon turşu şeyler tatlı canım çekmiyordu sürekli mide bulantısı yaşamıyordum 15. Haftadayım mide bulantım kesildi şuan erkek bebekmiişşş
Aslaninannesi_ Erkek belirtisi diye bir şey yok bakın üstteki hanımefendi ekşi yemiş ben tatlı yedim 12.haftaya kadar hep kustum midem bir şey almadı oğlum olacak 💙 belirti kişiye göre değişir hurafe bunlar
Zeynep9120 Mege433 belirtiler degısıyor kzmda kusma bulantı vardı 11 haftada tamamen gitti oglumda öyle olmadı ama kuru kuru öğürme bulantı 22 haftaya kdar surdu daha cok zorlandm acıkcası aşerme olarakta aynı seyleri aserdim ikisindede