Selda21- 6+4 günlük kalp atışı yok beta 48bin betanın bu değerde olması kesin kalp atışı olurmuş yolksac da görünüyor var ama kalp atışı yok bilgisi olan varmı sağlıksız gebelik dendi beklemelimiyim 8 haftada duyan bile var kalp atışını
saglikciaanne Selda21- bekleyin aynı şeyleri yaşadım sata göre 9 haftalık olması gerekiyor beta hcg değeri 38 vın çıkmıştı ama bebekte kese Dr görünmemişti çok şükür sonradan gördük daha yeni 6+4 olmuş dedi doktorum sizinde şuan küçük olabilir
Ynckpgn Selda21- Merhaba sizi üzmek ve kötü düşünmenize sebep olmak istemiyorum sadece aynısını yaşadığım için anlatmak istedim benim de kalp atışları duyulmadı malesef 8. Haftaya kadar bekledim umutla ama malesef doktor daha fazla beklersen sana zarar verebilir dedi ve kürtaj oldum inşallah siz duyarsınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Selda21- Yazmelegi_ bende beklemek istiyorum hiç ağrım kanamam felanda yok kötü düşünmek istemiyorum halen bi umudum var
Selda21- saglikciaanne benimde sata göre 9 haftalık olmama gerekirken 6+4 çıktı kese var yolksac var ama kalp atışı yok dendi betam artmış düşmemiş 48bin
Kkardelenn1 Henüz çok erken belki geç döllenmiştir ben 7+6 da gittim 6+0 çıktı vajınalden duyduk çok şükür kalbini sizde duyarsınız inşallah içinizi ferah tutun
onemomy Benim boş gebelikte bile 8. Haftaya kadar bir umut beklemiştim. En sonunda sancı ve kanama olmuş düşük yapmıştım. Bence sizin durumda beklemeye kesinlikle değer. Yolk kesesi de oluşmuş
Selda21- Ynckpgn üzüldüm inşallah bidaki gebeliğinizde sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza inşallah duyarım bi umut
Selda21- Basakparlar hem özel hem devlet hastanesine gittim bulunduğum şehir aydın bugünde İstanbul’a geldim ailemin yanına Burdada gideceğim doktora