Alan_Yeliz Brgmde şuan tam bende onu dusunuyodum süt yapsın diye mısır çorbası yaptım okadar başka ne yapsam diye düşünmekteyim🤔
dika Brgmde karnıyarık yapacam ama patlıcan yerine kırmızı biber olacak alt tı yanına nohutlu pirinç pilavı salata
isiksinem45 Brgmde Benim eşim şükür neden yemek yapmadın felan diye söylenmez eğer yapmadiysam halsiz felan isem o akşam kahvaltı türü yeriz başkada bişey yemeyizz yeter canim
dika Brgmde teşekkür ederim benim gözler de artık yaşlandı kusura bakmayın yanlış okudum 😅 yemek yapmadığım gün kahvaltık genelde geçiştiririm
dika User658383839 evet ya bende çok beğeniyorum bazen kolaylık oluyor bu yemek bana direk biberler fırına kıyma içini yap kat bitti
Alparslannn4837 Genelde öyle oluyosa dışardan söylüyoruz ya son anda buzluktan bir şey çıkmıyo ben yapmaya üşeniyorum eşim yorgun geliyo sipariş en rahatı oluyo :)
Merve-metin Brgmde kahvaltılıkla geçiştiriyorum canım ya menemen yapıyorum ya patates kızartıp yanına peynir zeytin kahvaltılık çıkartıyorum
travmagul Ayy şuan bende düşünüyorum ne yemek yapsam diye çok halsizim saatlerdir uyuyordum ve şuan yemek derdi aldı benide
ShutUp Brgmde valla ne yalan söyleyeyim dışarıdan siparişle geçiştiriyorum yahut makarna yoğurt ya da kabak yoğurt gibi basit şeylerle günü kapatıyorum.
Minikmucizemmm26 Brgmde tost makarna menemen sandviç tarzında biseyler yiyebilirsiniz ben genelde makarna yaparım hiç bişey yapmak istemiyorsam eğer