Sare088
Canım benim transfer saatim geçti hastanede uzak eve geldiğimde akşamdı zaten. Benim evim 4. Kat asansörde yok, çıktım doktor bişey olmaz dedi. 1. Gün ve 2. Gün yatağımı yapmıştım odaya orada vakit geçirdim tv izledim evde yalnız değildim bana bakan vardı tabiki. Her gün yumurta yarım avokado yedim kahvaltıda, kuru üzüm kuru kayısı ceviz badem bir de kabak çekirdeği içi yedim kefir içtim evde yoğurt yapmıştım onu yedim arada meyve yedim. Ama ben bunların hepsini transferden önce de yapıyordum 10 15 gün önceden falan yani. Çok aşırı yatmadım kedim var evde o hastaydı onunla ilgilendim kucakladım (5 kilo) ona üzülüyordum zaten ama çok şükür o da benimle birlikte toparlandı iyileşti. Ben ilk 2 gün kabız oldum mesela o kadar kayısı yememe rağmen sonra tam tersi oldu öyle böyle derken düzene girdi. Hiç bişeyim yoktu hapşırıp öksürdüm baya kasıklarıma ağrı girecek kadar şiddetli yaşadım yani hiç bişey olmadı çok şükür kendini çok fazla dinleme sürekli yatmakta iyi değil önceki mesajımda da demiştim 5. Gün temizlik yaptım ben sandalye sehpa kaldırdım indirdim duramadım çünkü yerimde (ama sen yapma yani bence ) sonuçta hastaneden yürüyerek çıkıyorsun 🥰