Zehra_arsln Kızlar hamileyim 24+4 saçlarımı hepsinu değilde ara ara boya atmak istiyorum sorun olur mu sizce
myavocado Zehra_arsln olur, gebelikte saç boyası önerilmiyor, kimyasal olduğu için saç derisi ile teması ve solunması bebeğe zararlı. İzin veren doktorlar varmış, forumda öyle yazıldığını okuyorum ama benim doktorum izin vermemişti.
Nys1600 Zehra_arsln ben bıraktım boyayı doktorum boyama dedi deriye değdirmeseniz bile o kokusu etkiliyor doğumdan sonra boyıcam ben
anneoluyorumm13 Zehra_arsln bilimsel olarak tespit edilmiş bir zararı yok. Sadece yapılmasa daha iyi diyorlar
Zehra_arsln myavocado bende terettu ettim açıkçası hepsini boyamicam ama aralara aticam sadece neyse zararliysa yapmam tabi
Minikbirbey52 Zehra_arsln ben ucuncu aydan sonra boyadım green diye bi boya var gratiste satılıyor amonyaksız 3. Ay sonrası sıkıntı olmaz dogal içerkli
Erd_mel Bn 13. Haftada boyadım aşırı beyazım geliyor dipten.doktorum izin vermişti.Öğretmenim ben okulda bakımsız gibi gezmek enerjimi düşürüyordu doktor da izin verince trendyoldan bitkisel saç boyası aldım eşim dişlerimi boyadı sağolsun🥰
Erd_mel Zehra_arsln Bn 13. Haftada boyadım aşırı beyazım geliyor dipten.doktorum izin vermişti.Öğretmenim ben okulda bakımsız gibi gezmek enerjimi düşürüyordu doktor da izin verince trendyoldan bitkisel saç boyası aldım eşim diplerimi boyadı sağolsun
Nezuko İlk 3 ay önermiyorlar ama sonrasında yapabileceğini söylüyorlar. İlk hamileliğimde araştırmıştım yapılan araştırmalara göre anlamlı derecede bir zararı yokmuş ama yine de ihtiyatlı olmak için önermiyorlarmış.
Erd_mel Zehra_arsln Eğer dipleriniz beyaz değilse sadece saçlarınızın ucunu boyayın sonuçta dipleri boyamak daha zararlı direkt saç dibinden emilim olduğu için Ya da dayanabiliyorsanız boyamayın ben benim çok fazla Beyazım vardı yaşıma göre kendimi iyi hissetmek için boyadım