busra33003 Kızlar 15 gün sonra kızım doğacak ıslak mendil alıcam kararsız kaldım unıbaby mi baby turco mu birde 12 li kutular tahmini kaç ay gider ona göre alıcam
Begleyna busra33003 ben sleepy birde pure baby aldım. 1 tane 24lü, 1 tane 12li toplam 36 paket var yani, 5 6 ay gider diye düşünüyorum sonrasında ek gıda süreci zaten daha çok lazım olur gibime geliyor
songul_21 busra33003 uni baby yenidoğan güzel, Molfix izotonik sulu olanda güzel. Ben kışın suyla açılan sıkıştırılmış mendil kullanıyorum ıslak mendil soğuk oluyo popişi üşemesin diye yazın da her kaka yaptığında yıkıyodum
esraEb busra33003 benim bebeğim 16 aylık doğumdan beridir molfix izotonik sulu kullanıyorum. İlk ay sürekli kaka yaptığı için yetmeyebilir. Yetebilir de. Kullanıma bağlı.
defnevedoruk busra33003 3-4 ay mı😁 48 paket aldım en son 6 ay gitti yine 48 aldım ne zaman biter bilmem. öneri olarakta molfix
00Sevdanur busra33003 valla beni oğlumda baby turco kullandım o kadar memnundum ki bez de sleepy kullandım önümüzdeki ay doğum yapacağım baby turco o kadar kalitesizleşmiş ki aşırı tüyü çıkıyor molfix yenidoğan izotonik aldım bir kaç tane denemek için bitirince sleepy ıslak mendili denemeyi düşünüyorum ondan memnun olan da çok sanırım
bebemvebenn busra33003 ben 12li 12li alıyorum 2 ay rahat gidiyor . Yenidoğan için kullanacaksaniz üni baby yenidoğan olanı onerrrim size. Biz şuan baby turco kullanıyoruz 12li yine almsfim beyaz sabunlu çok güzel asla pişik falan yapmıyor zarar vermiyor
Evrimnbe busra33003 ben molfix yenidoğan izotonik sulu olanı aldım. 24 adet aldım şimdilik pişik vs olma durumuna göre çok stoklu gitmiyorum bezini de yine molfix aldım duruma göre bakıcam
Berivanlina21 busra33003 Molfix izotonik al bence ilk aylar için ben 16 günde 3 paket bitirdim bezide 1 paketi 17 günde bitirdim. Tabi bez ve. Islak mendil kullanımına bağlı 😁
Girlmama busra33003 uni baby ve molfix ve sleepy aldım çoğu markadan al tek markayla kalma bebeğinin cildine hangisi olur bilemezsin
Mavi_rella busra33003 ben henüz doğurmDım ama ıslak mendl yerine pamuk kullanmayı düşünüyorum sizede fikir olsun