Sevvalyilmaz Kızlar bu hafta şeker yüklemesi yaptıracağım özel bi hasteneye gidiyorum içilen içeceği kendimiz mi alıyoruz alıyosak nerden alcaz 75 gram yazdım direk gelirsin dedi doktorum sormayı unuttum ve tadı nasıl bir şey
Yazmelegi_ Sevvalyilmaz eczaneden 75 gr lik siz alıyorsunuz ben çilekli almıştım zorlanmamistim içerken asiti kaçmış çilekli gazoz gibiydi
Yazmelegi_ Minikbebis1 gebelik sekeri olup olmadığına bakılıyor varsa eğer ona göre tedbir alınıyor diyet gibi
Hilob @“Sevvalyilmaz” Benim yaptırdığım hastanede kendileri vermişti tadı çok kötü değil sadece aç karna direkt o kadar tatlı bir içecek hoş olmuyor
myangelson Sevvalyilmaz ben özelde yaptirdigimda kendileri vermişti ilk hamileliğimde. Bu hamileliğimde de üniversite hastanesine gidiyorum yine kendileri verdi 75lik benim içtiklerim elmalı gazozdu resmen kutu kola şişesi gibiydi çok güzeldi tadı ilk hamileliğimde biraz bulantı yapmıştı ama bunda hiç midem bulanmadi 😅😅 sadece uzun süre bekle kan ver yordu beni direk eve gitmek istiyordum bir de riskli gebeyim arabada yatıyordum hep 🥲