mom02636 Mucizem00 ilk hamileliğimde 10 damla kullanıyordum ama d vitaminin çok düşmüş 30 damla kullan dedi ama 20 de el sıkıştık birde beni düşün 😂😂😂
Bella34 Mucizem00 bende içemiyorum o yüzden solgarın d vıtamini hapını verdi doktorum bulabilirseniz tavsiyemdir
doruknaz Mucizem00 en kolayı suyla icmek geliyor banada . yemek kaşığına su koyup üstüne damlatıp içiyorum. arkasına bir bardak su içiyorum. birde böyle deneyin isterseniz.
Mucizem00 doruknaz ekmege damlatıyorum canım üzerine reçelle çok hıssetmiyorum artık teşekkür ederim yinede😌
gevezeyazar1 Mucizem00 ekmekle emilimi daha iyi oluyo ben ekmeğe damlatıp yiyorum bi sıkıntı yaşamadım
Mucizem00 gevezeyazar1 aynen bende artık öyle yapmaya başladım arkadaşların tavsıyesiyle teşekkür ederim sizede🥰
Hilal1907 Mucizem00 sutun icine katarak ic canim hem etkisini daha iyi gosteriyormus hemde rahat oluyor
Destina21 Mucizem00 yediğim bişeyin üzerine döküyorum .. ekmek ceviz gibi ilk zamanlar suya döküyordum işkenceydi resmen şimdi daha iyi .. dr bana oksapar verdi sonradan değiştirdi.. devit 3 den daha hafif vd hic yan etkisi olmuyor ..
Melikebelo Mucizem00 canım daha yenisin ama ben başından beri hiç ilaç kullanmıyorum doktorum vermiyor sadece kan ilacı verdi okadar merak ediyorum acaba niye vermiyor ki 🙄
Gamze43 Mucizem00 canim bu Damla’ya bende bugun başlayacam merak ettiğim şu aç karninami tok karninami almaliyim kasiga damlatip denemek istiyorum başta o zamn tokmu olayim aç mi
Mucizem00 Gamze43 canım sakın kaşağı damlatarak içme direk insanı öğürtüyor. Kahvaltıdan sonra suya 9 damla damlatarak içiyorum ben, su olmaz ise yoğurt ekmek meyve suyunda oluyor ama şade kaşık ile kesınlikle içme canım bende hala kullanmaya devam ediyorum
Gamze43 Mucizem00 damlayı kaşıkla bi kere denemek istedim en ufak bi bulantı yapmadi bende 😂 tadida kokusunda yok gelmedi bana bendemi tuhaflık :)
Gamze43 Mucizem00 damlayı kaşıkla bi kere denemek istedim en ufak bi bulantı yapmadi bende 😂 tadida kokusunda yok gelmedi bana bendemi tuhaflık :)