Mucizem00 Kızlar bu Damla’yı nasıl kullanıyorsunuz yardım edin ya ayıptır söylemesi her içtiğimde ögürüyorum çok igrenç birsey midem kalkıyo 🙈🤮🤮
Aliiss Mucizem00 bir bardak meyve suyunun içine koyup içmemi söyledi doktorun çalkalayıp içiyorum hiç tadı bile gelmiyor 💁🏼♀️
Minikbuse Mucizem00 Ekmeğin üzerine damlatıp içebilirsin demişti doktorum ben kek ya da türevi bşeyin üzerine damlatıyorum hiç tadı gelmiyor. Diğer türlü çok berbat.
ceco Mucizem00 ben ekmeğin arasına veya meyve doğradığımda üstüne döküyorum canım amcam eczacı öyle yap dedi bir de benim de miğdem bulanıyor ama burnumu kapatıp yiyorum ondan. Sonra biraz su içiyorum kokusunu almamak için ama kaçıncı haftadasın sen
gizemmm Mucizem00 hap olarak alın bende d vitamini eksikliği vardı hap olarak aldım hiç sıkıntı yaşamadım bu Damla’dan bulantı yaşayan çok duydum en iyisi değiştirmek
Askkokuluyavrum Mucizem00 bende kullanıyorum suya damlatıp ya da ekmege döküp yiyorum kokmuyor bana 🤷♀️
Mucizem00 AyEr vitamin canım doktor verdiyse kullan ama söylede bi şey var kaçıncı haftaya kadar kullanılacak onu hatırlamıyorum ben yarın kontrole gidicem soriyim bi doktora ona göre kullan
Mucizem00 Aliiss ayy. Bende öyle yapım o zaman ben çay kaşığına damlatıp içiyorum böyle bir igrenç tat Yok ama
Pempisanne Aliiss kuzum bildiğim kadarıyla su harici ile içilmez diyor doktoruna bir daha sor istersen o öyle etki etmez ki profektüsünde de yazıyor hatta bildiğim kadarıyla
DenizKartas Mucizem00 canm benim bildiğim bu damla 20. Haftada kullanılıyor yani saflık ocakları öyle veriyor acaba d vitamini eksikliğimi görüldü sende
Kubrakezer Mucizem00 doğuma kadar kullaniliyo çünkü bana da öyle 14 haftada verdi hala kullanıyorum evet tadı iğrenç geliyordu başta ama sonra ağzıma alıp yutmadan su içiyorum geçiyo
Mucizem00 ceco 13 olduk 1 haftadır kullanıyorum bende öyle yapım o zaman diğer türlü çok zorlanıyorum
Pempisanne Mucizem00 b Mucizem00 bende ölüp ölüp diriliyorum o damlayı kullanırken çok iğrenç ama bebeğimiz için içmemiz gerek çok faydalı 🤰🏻
ceco Mucizem00 az kalmış canım üç haftaya bir bulantın kalmaz hatta senin gibiyken bulantılarım hafifti 16 da rahatlıyorsun 🧿🧿