Grand Kızlar çarşamba günü ovitrelle vuruldum çatlatma iğnesi. Dün kasık ağrım vardı normal Fakat bugün sadece sol tarafım ağrıyor baya normalmi yada ilişki sonrasıda oluyor mu ağrı devam ediyor mu
Burcutku Grand canım bende 4 gün sonra vurulacağım vurulduktan sonraki süreç nasıl oluyor 24,36 saat arası bilgi verır mısın
minikbebegim06 Sultan_pnar_2024 doktorunuzun tedavi seklini düzenlemesi gerekir öncesinde hangi ilacı ne kadar kullanmanız gerekiyor vs gibi
Parilti007 Yumurta büyütücü ilaç kullandıysanız iğnedne önce onlar da ağrı yapıyor çatlatma iğnesini yaptıktan sonra. Hem de baya🥲 tüp bebekte süreç öyle ilerliyordu ovitrelle vurduktan sonra 2.gün ağrıdan oturamıyordum bile
minikbebegim06 Sultan_pnar_2024 hayır yeterli değil doktor öncesinde çeşitli testler yapıyor onun sonucuna göre size yumurta büyütmek için ilaçlar yazıyor ve uygun gördüğü zaman catlatma iğnesi veriyor yumurta boyutunu devamlı kontrol edip yeterli olduğunda iğneyi yapın diyip hem iğne hem ilişki için saat veriyor
Grand Burcutku Doktor’un seni yönlendirir sanırım herkesin farklı tedavi şekli kimisi vuruldu mu ilişki olsun vs diyomuş. Ben vuruldum 36.saatte ilişki olsun dedi sonrasında da gün aşırı dedi