Kevsssim duyguu11 merak etmeyin 1 hafta yer silinmedi diye kimse pislikten hastalanmaz. Tabii ki temizlik sizden önemli değil nazlanın hamileliğin tadını çıkarın 🌸
Minnaksever duyguu11 hiç kere.cok Vileda yapmam süpürge yetiyor kapım pencerem çok açılmıyor yazın bile kurutma makinesi var yazın klima açık hava temizleyici var.toz olacak bişey olmuyor yerlerde yani Vileda yaparım bazen 10 günde bazen 2 haftada halıları kaldırırım ama doğru düzgün kirlenmez bile bezi.
58Vildan Ekstra işim olmadığı sürece her gün sil süpür toz al tuvalet banyo yaparım. Haftada 2 çarşaf değişimi haftada bir perde yıkama cam silme . Hayır ruh hastası değilim oğlum allerjik 😬
Kuzucukno2 duyguu11 haftada 1 kere siliyorum her gün süpürüyorum her gün banyo temizliyorum. Vileda suyu sildikten sonra bulaniklasmiyor bile eğer kirli gözükseydi daha fazla yapardım😄
mcansu duyguu11 ben hamilelikten sonra haftada bir kez dip köşe sil süpür yapıyoruz eşimle hafta içi 2-3 kere de robot süpürgeyle sil süpür yaptırıyorum batmıyor öyle
Iremsvn Ne çok hergün silip süpüren varmış 😅 çalışıyoruz 2 kişiyiz robot haftada 2-3 kez süpürüp siliyor bende haftada 1 kendim süpürüp silerim tozları alırım kirlenmiyor zaten kapı pencere kapalı akşamdan akşama evde oluyoruz ☺️
Bluebey Canım ne zaman isterse o zaman silip supuruyorum valla😂 makina agir cikarmaya useniyorum dyson siparis verdik bakalim gelince nasil olur😂
kalocwom duyguu11 Ben haftada iki süpürge açarım bir kez de robota sildiririm çalışıyorum bana yetiyor 😂
adatuna duyguu11 çalıştıığim için anca hafta sonu haftaiçi her gün robotu süpürttürüp mopluyorum ama. Ev 5+1 balkonumu da odadan sayıyorum salonum kadar her gün imkNsız benim için 😂
Ayse0575 duyguu11 her gün ev süpürürüm 3 4 günde 1 de viledalarım. 10 günde bir falanda detaylı girerim. Genel olarak elimde bez gezdiğim için öyle çok kirlenmiyor evde bi yerim😅 sadece mutfağın yerlerini her gün elimle silerim bide her gün banyo tuvalet yıkarım😣 ama artık yormaya başladı belim ağrıyor yapınca bi süre kalkamıyorum resmen yerimden.
FtmaGlr duyguu11 hem çalışıyorum hem 17 haftalık hamileyim evde kedim var her gün süpürüyorum ama silme işini artık iki günde bir yapıyorum yoruluyorum artık bir de ev dubleks büyük olunca iyice zorlanıyorum
Birbenbirbebek Femay kız bende geceden toplarım 😂😂 bebeği uyutunca temizlemem ama mutfakta bulaşık tezgahta bir şey bırakmam dağınıklığı alırım sonra otururuz biraz keyif sabah bir kalkarım evde 1 haftalık yaşanmışlık var gibi sanki bizden sonra gece evi birileri kullanıyor 😂😂😂
Femay Birbenbirbebek benim henüz bebiş yok o yüzden toplu kalıyor ama çocuğa ihtiyaç yok eşim yeter hahahah 😁