melektb 27 haftadayım doktorum plesanta nin aşağıda olduğunu sezeryan olabileceğimi söyledi bunun dışında hiç bir bilgi vermedi. Endiseleniyorum gittigim hastane küçük bir hastane normal doğum olsaydı orda olmak istiyordum ama şimdi büyük bir hastaneye gitmem gerekir diye düşünüyorum ayrıca beni riskli gebelik perinotoloji ye sevk etmesi gerekmez miydi 😒 lütfen yardımcı olun..
umutluanneadayi melektb bol bol dinlenin kendinizi yormayın ilişkiden uzak durun benide perinatolojiye sevk etmedi bol bol dinlendim yattım yani sadece tuvalete kalktım onun dışında ful yattım diğer kontröl de yukarı çıkmıştı
hamcokelek33 Benim anlamadığım bir durum var, 27. Haftaya kadar fark etmedi mi doktorunuz, çünkü bende de vardı ve 13. Hafta teşhisini koymuştu doktorumuz, forumda okuduğum kadarıyla çoğunlukla da böyle
melektb hamcokelek33 Bana daha önce bilgi verilmedi devlet hastanesine gidiyorum. Doktoruma daha önce bu konu hakkında bilgi veren olmadı dediğimde 23 haftadaki ayrıntılı ultrason a baktı 23 haftada da bu sekildeymis dedi şok oldum
hamcokelek33 melektb çok çok geçmiş olsun çok kafaya takılacak bir durum değil, yine de içiniz rahat etmez ise başka bir doktordan daha görüş alın. Bol bol istirahat edin,su için ve ağır kaldırmayın. Bide ilişki kesinlikle yasak🥹
umutluanneadayi melektb 12+3 dün gittiğimde 15. Haftada gittiğimde yukarı çıkmıştı 18+4 hala bişey yapmıyorum
melektb hamcokelek33 teşekkür ederim canım rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
hamcokelek33 umutluanneadayi benim de aynı,16. Haftada epey çıkmış demişti yasakları kaldırdı ama ben yine de ağır kaldırmaktan vs uzak duruyorum
umutluanneadayi hamcokelek33 bide benim ayrıten kanama alanım vardı çok şükür şuan yok ama dikkat ediyorum eşim hiç bir iş yapmamı istemiyor
hamcokelek33 melektb size de çok geçmiş olsun🩷 insan nolursa olsun kafasına takıyor en küçük şeyi bilirim. Ama stres daha zor gebelikte. Bide plasenta previanın dereceleri var , belki sizinki daha az olandır. Yine de 30lu haftalara kadar yukarı çıkabiliyor diye biliyorum
melektb hamcokelek33 Haftam büyük olduğu için ve daha önce de bilgim olmadığı için ne yapacağımı şaşırmış durumdayım açıkçası.. Bu zamana kadar da hiç dikkat etmedim rabbim korumuş yavrumu 😒 Allahin izniyle inşallah sağlıklı bir şekilde süreci tamamlarız
Elifff2112 melektb bende 17.haftada ogrendim asagida olduğunu ama 24. Haftaya kadar çıkar denildi bazen son haftalara yakın bile çıkıyormuş yani sıkıntı etmeyin bende detayli ultrasona gittiğimde bakicaz şu an 19 haftaligim 22 de gidicem detayliya saglik olsun