Guzelanne56 emer kuzum merak etme yeter ki memene al sürekli onun tükürüğü senin beynine süt mesajı veriyor en iyi o şekilde artar birde imkan buldukça uyu uyku da süt üretimi olur , damla vs beslenme vs hepsine dikkat ettikçe sütün böyle böyle artacak şu an ki sütün ona antikor kazandırıyor 1 damla bile onun vücuduna kar , ama biberon kullanıyorsun sanirim onu bırak yoksa emmeybilir meme de az sut geliyor biberona gore o yuzden bebekler biberonu seciyor meme istemiyor su an cok kucuk biberona alismasin ben de ilk bebegimi biberona alistirdim zaten mememi almadi ondan sonra sütün olsun yada olmasın onun şu an sadece sana ihtiyacı var senin mutlu olmana ihtiyacı var enerjin ona geçiyor kafana takma asla ne olursa oluyor oyle boyle buyuyorlar benzer yoldan gectim sütüm vardi emzirmeyi beceremedim biberona alıştı cok ağladım falan şu an 3 yaşında ay ne safmisim sanki aç mı kaldı yoo kocaman oldu gitti annenin pskilojisi hepsinden onemli .. enjektör veya kaşık biberon vs ile besle canım, sağlıkla büyüsün insllah , zaten sütün sagdikca da artar memeden asla ayırma sürekli meme de olsun bebek sut gelmese bile emsin oyle oyle artacak , ikk dogumum da ebe bana evlatlik edinen bir kadin bebegi o kadar emzirmis ki bos bos kadinin en sonunda sutu gelmis beynine giden sinyallerden yani senin sutun var su an sadece az ve ilk baslarda az olur emzirdikce de artar ❤️