Ceren1996 Paylaştiysaniz kaçınci haftada paylastınız kızlar ? Ben paylaşmayı düşünüyorum bı yandan nazardan korkuyorum
Merve-99 Ceren1996 ilk gebeligimde ebebek mağazasını çekip bebeğime alışveriş günü diye paylaştım ikinciyi hatırlamıyorum üçüncü gebeligimi ise kızımız oluyor diye paylaştım 2 oğlum var inşallah kızım da doğacak az kaldı
Eceunverkanra Ceren1996 Henuz paylasmadim akrabalarimizdan bile bilenler yok. Yıl sonunda 3 kisilik son senemiz insallah diye bir paylasim yapmayi dusunuyorum 14+4 gibi paylasmis olacagim
Ceren1996 Gokturkmom_ pazar günü 12haftalik oluyorum 12. Haftada paylasmayi düşünüyorum erken mi sizce
Ceren1996 rumikaa ayy çok güzel Bende vdio hazırladım ayakkabı vdiosu. Pazar günü 12. Hafta oluyorum O zmn paylaşmayı düşünüyorum erkenmi sizce
Hasret18ayaz Ceren1996 cinsiyeti ogrneince paylasmayi düşünüyorum bende pazar 12 oluyorum 13 de cinsiyet için gidicem
Yenianne3 Eceunverkanra ay bende o şekilde paylaşmak istiyorum ama benimki ozaman 8 haftalık olucak cok küçük çekiniyorum ama 3. Senemize 3 kişi giricez diye paylaşmakta istiyorum😌
rumikaa Ceren1996 tabiki siz bilirsiniz ama şöyle söylim sizinki şuan erken değil 4 haftalıkken hamileliğini paylaşan var annem bunları hikayede vs görünce diyor erken paylaşıyorlar 9 ay geçmiyor sonra😂
MorKelebek54 Ceren1996 14. Haftamda cinsiyeti ogrencegimiz gunu paylaşmistim. Anne baba oluyoruz diye kartlarimiz vardi onlarla fotgraf cekip atmistim. Aksamindada cinsieti ogrenmistik
Zeynep9120 Ceren1996 24 haftalıgım daha yenı hıkaye attım oda kendımı degıl gebelkle ılgılı bsey nazara cok ınanıyorum bnde
queenanne1 Ceren1996 paylaşmadım. sosyal medyada yüzyüze görüşmediğimiz bir sürü insan oluyor ve bunların benim hamileliğimi bilmesine hiçbi gereksinim görmüyorum saçma geliyor yakınlarım ve görüştüğüm insanlar sevdiklerim zaten biliyor😇
keyfimin-kahyasi-misin İlk oğlumda Instagram falan kullanmiyodum paylasmamistim sindikide 25-2 haftalık ve Hiç paylasmadim benim söylediklerim hariç kimse bilmiyor