rumikaa Mesela sezeryanla normal doğumda bu süre farkediyor mu yada devletle özel de değişiyor mu mesela diyelim normal doğum devlette 1 gece özelde 2 gece gibi bir durum var mı?
Gokturkmom_ rumikaa ameliyat günü yatışım yapıldı sabah ertesi gün 3 gibi çıktım ben sezaryen doğum özel hastanede
AnayimBenAna_ rumikaa özelde gündüz 15:30 da sezaryen doğum oldu ertesi gün aynı saatlerde taburcu oldum
Asi_07 rumikaa özelde yapmıştım ilk gebeliğimde sezaryen doğum 1 gece yattım ertesi gün öğlen çıktım bunu da devlette düşünüyorum bir aksilik olmazsa 1 gece diye duydum artık ne kadar doğru bilmiyorum
Haticemre21 rumikaa ameliyat günü yatisim yapıldı. Cuma günüydü. Pazar 2 3 gibi de çıkış yapmıştım. Özel hastane
Asi_07 rumikaa daha önceki doğum yaptığım özel hastane el değiştirdi birkaç kez gittim ve asla memnun kalmadım devlet hastanesi bana daha çok güven veriyor gittiğim doktordan da çok memnunum o yüzden değiştirmek istemiyorum gebeliğimin başından beri çok ilgilendi
Miniklerinannesiyim rumikaa devlette 48 saat yatırıyorlar ama gazını yaptıktan sonra 24 saati doldurunca imzayla çıkabiliyorsun ben devlette dogum yaptım 24 saatim dolunca imza attım
sevgi_bidak rumikaa normalde ertesi gün çıkılıyor da ben sezeryan biri özel biri devlet ikisini de 2 gün kaldım aslında o sana bağlıymş yürürsen büyük abdestini yaparsan 1 gün sonra salarlar
myavocado rumikaa devlet özel doye bir fark yok, sezaryen için söylüyorum gaz çıkarana kadar kalınıyor ki genelde bir ya da iki gece oluyo bu. Tabi herşey normal ise bebek ve annede bir problem yok ise bu şekilde.
Asilzedemom rumikaa sezeryan ozlede doğuma atıyorum 8.30 da girdin diğer gün 8.30 da çıkış veriyor devlete 3 gün kalınıyor normali bilmiyorum ama