HuzurDenizim Bizimki kocaman adam oldu 23 yasında ama benim kucugum oldugu icin hatirliyorum kuzenimi kucukken bana emanet ederlerdi ben sürekli o birseyi kurcaladikca sahit oluyordum köyde beraber kalıyorduk dedemlerde yaz tatilinda bulusuyorduk…bir keresinde kendi kadar taşı kaldırmaya çalıştı dur yapma demeye kalmadı arı yuvası varmıs sokmuslardı kuzeninmi evde kutuda pillerle birseyler yapmisti ozamanda bir anda onu yakaladık piller okadar isinmistiki patlayacakti nerdeyse🤭 bos birakmamak lazim cok deli deneyler yapiyordu bizimki… Çok konusur cok soru sorar bu buyudugundede devam etti.. Ama dedigim gibi bence potansiyeli daha fazlaydi ama biraz dedemler cok fazla korumacilar hala dedem yolda karsidan karsiya gecerken elimi felan tutmaya calisir😂, yengemde cok paniktir o huylar kuzenimede gecti buyudugunde biraz ana kuzusu kaldı universite kazanma surecinde kendini gösteremedi.. Allah yavrunuzu size bagislasin insallah sağ salim kavusursunuz sonrasinda ismi Deniz olursa eminim cok eglenceli aksiyonlu olursunuz 🤭🌸