Meltemanneolsun Ay kizlar inşallah duyarım ya dua eder misiniz. Ben kalp krizi gecircem şimdi heyecandan
Eda42_ Meltemanneolsun İnşallah duyarsın canım güzel mutlu haberler verirsin bize de bebeğin kalp atışını bol bol duyman umuduyla inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
Meltemanneolsun busrax_ obiranne3 Minnakpopus Asyam2020 Çok teşekkür ederimmm. Duydum minik fasulyemin pıt pıt pıt nasıl atıyor minik kalbi ayyy😍😍😍
anneoluyorumm13 Meltemanneolsun bende bir saat önce dinledim ağladım çok duygusalım şuan ❤️ kese 7+6 gözüktü ne kadar duygusal olaylarmış bunlar resmine baktıkça gözüm doluyor
Meltemanneolsun anneoluyorumm13 gözün aydın canım benim de 7+3 gözüktü o oynayabiliyor günleri. Daha başlangıç dayız. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin güzel Allah’ım
Eda42_ Meltemanneolsun Oyy Maasallah maasallah annesi Allahım evladını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻 herşey yolunda gitsin güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
anneoluyorumm13 Meltemanneolsun amin inşallah ben bugün pamuk gibi dolaşıyorum arkadaşım sen nasıl bir ruh halindesin ❤️ oldu çok şükür sonunda ya ☺️❤️🧿
Eda42_ Meltemanneolsun Benim şimdi boş gebelik ama bundan sonra sağlıklı olacağına umudum var dua beklerim canım inşallah hemen olsun diye