izmirmasali35 Detaylı ultrason yaptırılması zorunlu mu acaba?yani şöyle ben randevu alıcaktım arkadaşım neden yaptıracaksın ki dedi kafan karısır dedi aklımı daha da karıştırdı ne yapmalıyım sizler yaptırdınız mı
AyEr izmirmasali35 ben yaptırıcam canım ılk bebegım öldü için bu bebegımde yaptırıcaz ayrıca en net olan ayrıntılı ultrason
Derinnge34 izmirmasali35 bence gerekli ben 2li 3lü testlerin hiçbirini yaptırmak istemedim yaptırmadım da ama gittiğim doktorlar (devletteki bile) yaptırmalısın dedi. Onu yaptırıcam
Bebegimbenim izmirmasali35 Canım ben şeker yüklemesi ikili üçlü vs hiçbirini yaptırmadım ama ayrıntılıyı yaptırdım yaptırılması gerekn birşey yaptırmalısın.
Betusm izmirmasali35 yaptırmalısın bir hafta önce yaptırdım ben, bebeğinin herşeyini doktor görüp söylüyor güzel bisey ☺️
izmirmasali35 Derinnge34 ay teşekkür ederim cevabınız için bende yaptırmak için randevu alıyordum ki kafamı karıştırdı arkadaşım
Liva05 izmirmasali35 detayli ultrasonda biliyosunuz ki bebegin tirnaklarina varana kadar bakiliyor bazi sorunlarda anne karninda bile tedavisi olan seyler oluyormus o yuzden yaptirmanizi tavsiye ederim :)