Mavili1480 MujganisMom Adetten 5 gün önce silik çizgiyle öğrendim ultrasonda fark oldu 6 gün geç göllenme dedi doktorum adet tarihimi değiştirdi yoksa ben anlamadım
Gamze_gamze MujganisMom ben 👐🏻 betam yavaş yavaş arttı doktora gittiğimde de bir hafta ileriden gittiğini söyledi
2baby1cat MujganisMom benim son adet tarihim 2 ekimdi. Adet tarihime göre kontrole gittiğimde 6-7 haftalık olması lazımdı. Ama doktor kese daha küçük görünüyor geç döllenme olabilir haftaya kontrol edelim dedi. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde adet tarihime göre 8 haftalık olması gerekirken kese büyüklüğü 6 hafta göründü o yüzden bana da geç döllenme dedi adet tarihini 18 Ekim olarak baz alacağız dedi bu kadar zaten bir sorun teşkil etmiyor.
Sevgilimmmmmmm Doktora gittiğimde söyledi sadece ben anlamadım. Regl gecikmemin ikinci günü 76 HCG ile öğrenmiştim. İlk iki üç muayenede alttan baktı karından görünmedi bebek
MujganisMom Sevgilimmmmmmm Hmm anladım teşekkür ederim. Bende salı günü kan verdim 0.2′ydi benim yumurtlama zamanım adetten 21 gün sonra gösteriyordu. O yüzden bir ümit bekliyorum bakalım bugün normalde ilk günü daha bir şey yok.
Baharr28 MujganisMom ay bende salı günü kan verdim 0.2 çıktı ama doktor yine de gebelik yok diyemem dedi şuan 2 gün gecikmem var hala bekliyorum bakalım umarım güzel haberler alırız
cauuv1 Adetten 3 gün sonra çok silik çizgiyle ögrendim beta 28di 6 haftalıgım ama doktor gec döllenme bu 4 haftalık dedi
yusracim cauuv1 merhaba adet olduktan 3 gün sonramı öğrendiniz anlamadım şuan bende o durumdayım adet biteli 1 hafta oldum belirtilerim olduğu için test yaptım 2 kez silik çizgi çıktı anında doktora geldim şuan ultrasonda göremedi kan ver dedi onu bekliyorum
MujganisMom adatuna Ya benimki de öyleydi ben sadece bir ay ovulasyon testi yaptım onda da adetten 21 gün sonra çift çizgiyi gördüm salı günü de belki geç döllenme olduğundan 0.2 çıktı ya da hiç yok bilemem. Bakalım bir hafta olmazsam gidip kan veririm dua edin bana. 🤲🏻
MujganisMom 2baby1cat Evet çok şükür sorunsuz oluyor inşallah benimki de öyle bir şeydir dua edin bana dualarınıza ihtiyacım var. 🤲🏻
myangelson MujganisMom en son Nisan’da adet oldum temmuzda hamile olduğumu öğrendim haziranin sonunda yumurtlama görmüşüm ve hamile kalmışım. Pcos olduğu için yine düzensizlestim sandım taşıdığımız yerde doktor bakarım diyordum meğer hamileymisim
AybenYB MujganisMom benim de 7-8 gün kadar geç döllenme olduğunu söyledi doktorum, adetimin 5. Gün gecikmesinde silik çizgiyle öğrendim beta hcg 71.5 ti, son adet tarihime göre uymuyordu, geç döllenme olmuş dedi doktor adet tarihimi değiştirdi sistemden
adatuna MujganisMom 12 gün sonra ben erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm 12-13 gün sonra baktınız mı
cauuv1 MujganisMom kese boyutundan anlıyo özellikle ilk basta evet benim kesemin 4 haftayla uyumlu oldugunu söyledi hatta imkanı yok bu 6 haftalık degil gec döllenmiş ama herhangi bi sıkıntı yok korkma demişti bebek göründügü zaman kese de büyücegi icin haftasını yakalıcak dedi
AybenYB MujganisMom doktor ultrasonda ölçüyor bebeği, mesela benimkini ilk ölçtüğünde 5 haftalıktı ama adet tarihime göre uymuyordu 6 haftalık falan olması gerekiyordu ona göre değiştiriyor
MujganisMom AybenYB Hmm anladım çok teşekkür ederim inşallah bana da umut olur bu konuştuklarımız korkuyorum adet olmaktan gerçekten. 🙂↔️
MujganisMom AybenYB İnşallah teşekkür ederim bakalım hayırlı haberlerle gelirim güzel haberleri sizlere de duyururum hayırlısıyla. 🤲🏻🥰